Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Czekamy na Restock !

Autor Wiadomość
RE: Czekamy na Restock !
Sprawdź:
Jak wy patrzycie czy jest restock? Odswiezacie stronke z nagrodami czy ptzplace.lockerz.com ?
Mi gdzies około 19:05 ptzplace.lockerz.com padło i nie moge teraz tam wejsc, tylko wyskakuje kominikat w mozilli ze połaczenie zostałe zresetowane Sad
To ja już nie wiem jaka to godzina by wszystkim dogodziłaTongue Może popatrzą na ilość userów i tak dobiorą czasTongue

UP

ptzplace.lockerz.com odświeżamy
(30-03-2010 18:41)Graba napisał(a):  Jak wy patrzycie czy jest restock? Odswiezacie stronke z nagrodami czy ptzplace.lockerz.com ?

Odświeżamy - http://ptzplace.lockerz.com/
Ej ziomy podobno są bany za częste odświeżanie, co ile można odświeżać?
Powiem wam że raczej dzisiaj już nie bedzie, pewnie znowu czekaja na ostatnia chwile.
@KristopheR12
Tu chodzi głównie o odświeżanie programem. Ja jak idzie restock, to odświeżam praktycznie cały czas
i nic mi nie zrobili.
Acha.. Ja mam w Operze ustawione na 30 sekund. Czyli nic nie będzie? xd
Dodaję, że to mi samo odświeża Smile
Czytałem na innym forum o Lockerz, że można odświerzać co 20 sek. nieważne czy programem czy mechanicznie Tongue Ale widać nie mieli racji, mam nadzieję, że mnie nie zbanują.
mi znowu ptzplace nie działa... odsiwezam co minutę, co dwie... przez bramkę ip chodzi. Nie wiem o co tutaj biega. Może oni coś kombinują z tymi ip, zeby USA nie zamawialo, a przez to i my mamy problemy?
Wątek zamknięty