![]() |
Czekamy na Restock ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Czekamy na Restock ! (/Temat-Czekamy-na-Restock-4017) |
Czekamy na Restock ! - Kilol - 28-03-2010 13:46 ![]() Wygraliśmy marcową rywalizację z USA. Teraz nadszedł moment na oczekiwanie na restock ! ![]() Lockerz dużo wcześniej opublikowało regulamin restocku, więc może się on odbyć w każdy dzień aż do środy i w każdą godzinę. Lockerz pisało też, że zrobią nam rozdanie w dopasowany czas, więc możemy się jedynie domyślać w jakich godzinach się on odbędzie. Restocki zazwyczaj odbywały się w godzinach 18.00-00.00. Tym razem może być inaczej, ponieważ restock jest jedynie dla reszty świata. Wiemy jedno - to będzie najlepsze rozdanie nagród jakie było dotychczas !!! Dlaczego ? - USA nie bierze udziału - Godzina będzie nie zapowiedziana - Ceny wzrosły 4x, więc konkurencja będzie dużo mniejsza Kilka minut temu na hallwayu pojawił się drugi (?) regulamin marcowego restocku. Tłumaczenie tutaj - KLIK Cytat:Zasady: Za tłumaczenie podziękujcie reedo !!! Zapraszam do dyskusji na ten temat. ![]() RE: Czekamy na Restock ! - mati852a - 28-03-2010 13:50 Już mnie dobija to czekanie, mogli by coś napisać na hallwayu, najchętniej bym już zobaczył wiadomość o rozpoczęciu się restocku ; RE: Czekamy na Restock ! - arczyyy - 28-03-2010 13:53 nom;p mogli by napisac;p nie musial bym czekac ;p RE: Czekamy na Restock ! - Paviano - 28-03-2010 14:14 Ja mam ~470 PTZ więc nic niestety nie biorę w tym restocku. Szkoda, że naszych PTZ nie zwiększyli chociaż 2x ![]() RE: Czekamy na Restock ! - kouji - 28-03-2010 14:16 a mi w sumie zależy najbardziej chyba na Pokemon HeartGold/ Soul Silver choć mam ponad 800 ptz to raczej na poki się rzucę (chyba, że psp z ratchet&clanck) co do restocku - wkurza mnie to ciągłe sprawdzanie i to, że od ponad 17 godzin nic się nie pojawilo na hallwayu RE: Czekamy na Restock ! - omisiu - 28-03-2010 14:22 to jest dziwne wchodziłem na lockerz z mozilli komunikat, że są prace itp... wchadze z chroma i mogę się logować. Co jest? RE: Czekamy na Restock ! - Burned - 28-03-2010 14:37 Ja już od 12 czekam liczyłem że o 15 bedzie a tu dupa i nic, wolałbym żeby był jak najszybciej bo to czekanie mnie dobija. RE: Czekamy na Restock ! - Daminn - 28-03-2010 14:45 Omisiu wyczyść ciasteczka w mozilli;] Ja mam nadzieję że to będzie ostatni restock i w końcu postawią wymarzony sklepik 27/7 ;D RE: Czekamy na Restock ! - mati852a - 28-03-2010 14:47 nie no już nie mogę ![]() RE: Czekamy na Restock ! - Daminn - 28-03-2010 14:49 No niestety, skoro czas ma być pod nas tym bardziej nie wiadomo o której się go spodziewać. USA miało go +/- ok 17. |