Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
(16-07-2015 11:59)rafi213 napisał(a):  [quote='bercik80.98' pid='1285174' dateline='1437041902']
Jak można usunąć konto na trafficmonsoon??

napisz do supportu lub się nie loguj i tyle . A tak btw czemu chcesz usuwac konto jak ja dzisiaj rano z samych cashlinków miałem prawie 0,30$ , wpadło 15 reklam po 0,02$ i to masz bez żadnej inwestycji , po prostu czysty zysk Smile Czasami nie rozumiem niektórych osób, no ale cóż ja tam konsekwentnie dążę do realizacji mojej strategi czyli reinwestycja 100% jeszcze przez miesiąc potem wypłata wkładu a następnie cotygodniówki .

Chcę usunąć konto, ponieważ chce założyć 2 żeby otrzymywać refback Big Grin
a to inna sprawa, jeśli tak to musisz załatwić to poprzez support, bo inaczej próba założenia 2 konta na tą samą osobę skutkuje banem obydwu. Najprościej proponowałbym założyć konto na kogoś zaufanego z rodziny lub zonę , dziewczyne itp. Wtedy nie logując sie na swoje poprzednie nic nam nie grozi bo trzeba pamietac że tutaj jest ban za 2 konta na jedno IP i za 2 konta na jedno osobę .
Nie ma szans... na 2 konto .
Może i są szanse ale wiąże się to z dużym ryzykiem bardzo dużym....
Dariusz ale takie rozwiązanie zaproponowane przeze mnie powyzej jest stosowane i myślę że nie wiąże sie z ryzykiem.
Program i tak padnie jak kazdy hyip,
Glosy: Annuitant (+1)
(17-07-2015 01:53)AresxXx napisał(a):  Program i tak padnie jak kazdy hyip,

Masz race kiedyś na pewno padnie to jest nie uniknione, nic nie trwa wiecznie . Takie jest życie.

Ale czy to jest Hyip ??
Wstawiam Prezentację która porównuje TM do innych Hyip'ów
Wstawiałem już wcześniej, ale jak widać nie zaszkodzi drugi raz Smile
TRAFFICMONSOON - RYZYKO - TO TRZEBA WIEDZIEĆ
Ryzyka związane z zakupem AdPAck w celach zarobkowych

Jeżeli po tym nagraniu dalej będziesz patrzył na ten program jak na zwykły hyip i będziesz mówił ze zaraz padnie. To jedno jest Pewne . Chciałbyś zarabiać jak inni w tym programie ale nie masz kasy na start ( nie musisz jej mieć )
i nie ma kto cie przeprowadzić przez ten program Smile

Praktycznie żaden biznes nie jest wieczny - zastanów się ile sklepów , kiosków w twoim mieście przez ostatnie dwa, trzy lata upadło, zmieniło profil działalności itd. Podobnie będzie w końcu i z TM , ale do tego czasu ja plus bardzo wiele osób z tego forum zarobi i to nie mało , a ty będziesz siedział, narzekał jak ci źle jak czyni to wielu Polaków a za coś takiego nikt ci nie zapłaci na 100%.
Takie rzeczy piszą tylko osoby które boją się opuścić swoją strefę komfortu ale takie osoby też z reguły do niczego konkretnego w życiu nie dochodzą - siedząc całe życie na etacie dorabiasz tylko swojego szefa nie mając w wielu przypadkach nawet odrobiny wdzieczności z jego strony. Jeśli coś takiego komuś odpowiada to proszę bardzo , ja może gdzieś tam stracę , gdzieś zyskam ale będe mial tą świadomość że przynajmniej próbowałem. Smile
Glosy: dariuszxdd (+1)
(17-07-2015 06:30)dariuszxdd napisał(a):  

Masz race kiedyś na pewno padnie to jest nie uniknione, nic nie trwa wiecznie . Takie jest życie.

Ale czy to jest Hyip ??
Wstawiam Prezentację która porównuje TM do innych Hyip'ów
Wstawiałem już wcześniej, ale jak widać nie zaszkodzi drugi raz Smile
TRAFFICMONSOON - RYZYKO - TO TRZEBA WIEDZIEĆ
Ryzyka związane z zakupem AdPAck w celach zarobkowych

Jeżeli po tym nagraniu dalej będziesz patrzył na ten program jak na zwykły hyip i będziesz mówił ze zaraz padnie. To jedno jest Pewne . Chciałbyś zarabiać jak inni w tym programie ale nie masz kasy na start ( nie musisz jej mieć )
i nie ma kto cie przeprowadzić przez ten program Smile

Come on... program nawet umieszony jest w dziale hyip na forum... kazdy kto tutaj 'inwestuje' powinien miec swiadomosc tego, ze program jutro moze nie istniec.

(17-07-2015 22:38)rafi213 napisał(a):  

Praktycznie żaden biznes nie jest wieczny - zastanów się ile sklepów , kiosków w twoim mieście przez ostatnie dwa, trzy lata upadło, zmieniło profil działalności itd. Podobnie będzie w końcu i z TM , ale do tego czasu ja plus bardzo wiele osób z tego forum zarobi i to nie mało , a ty będziesz siedział, narzekał jak ci źle jak czyni to wielu Polaków a za coś takiego nikt ci nie zapłaci na 100%.
Takie rzeczy piszą tylko osoby które boją się opuścić swoją strefę komfortu ale takie osoby też z reguły do niczego konkretnego w życiu nie dochodzą - siedząc całe życie na etacie dorabiasz tylko swojego szefa nie mając w wielu przypadkach nawet odrobiny wdzieczności z jego strony. Jeśli coś takiego komuś odpowiada to proszę bardzo , ja może gdzieś tam stracę , gdzieś zyskam ale będe mial tą świadomość że przynajmniej próbowałem. Smile

Huh? A Ty to skad sie urwales z takim wywodem? Pomijam to, ze juz po kilku pierwszych zdaniach przestalem czytac, bo duzo syfu z pseudo ksiazek, a malo doswiadczenia z zycia.

Jezeli ci napisze, ze masz chujowe auto gdy faktem bedzie to, ze jest chujowe i nie jedzie to tez bedziesz mi brzeczal tutaj o narzekaniu i poszerzaniu komfortu rodem z nlp?

Gosh, co za ziemniak...
Glosy: Annuitant (+1)
Ten program nie powinien być w dziale Hyip.
Nie wiem dlaczego ktoś zrobił temat tutaj. Powinien być odzielny dział jak w przypadku paidverts . Ponieważ tylko ten program od października daję dzień w dzień stałe 2% .

AresxXx do ciebie pasuje to :

Obejrzyj , jeżeli tego nie zrobisz to nawet nie będziesz jak ten brązowy misiek Smile
Dlaczego wciskacie ludziom gówno-papkę? To jest piramida finansowa i dlatego jest w dziale HYIP. Ten filmik pokazywali mi już X razy nawet 2 lata temu i to w prezentacjach bardziej konkretnych biznesów. I wiesz co? Domyśl się... Jeśli już szukasz partnerów to przedstawiaj klarownie wszystkie informacje. Ile już wypłaciłeś z programu? Jesteś na czysto? Ktoś mówił, że kasy jest na 2 lata do przodu na procesorach.. co to niby znaczy?
Odpowiedz