Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
(15-07-2015 21:00)LMKY napisał(a):  W jakim czasie mniej więcej paczka się zwraca?

Mniej więcej 51 dni Wink
Tak mniej więcej Jak kolega wyżej napisał Między 50-52 dni Smile
----------------------------------------------------------------------------------
Moja skromna wypłata Smile

[Obrazek: 16-07png_waaphna.png]

Chętnie pomogę osobom którzy nie są zdecydowani w jakim kierunku zarabiania przez internet pójść.
Jak się chwalimy to też się pochwale Smile

[Obrazek: 1607150Cl3.jpg]

Niestety tutaj wypłata szła do 10 sekund Xpokerface
Glosy: dariuszxdd (+1)
Szacunek Smile . Właśnie tacy jak wy motywujecie takich jak ja, a ja motywuję osoby które zaczynają Smile
Pierwsza wypłata po 3 dniach od rejestracji, zainwestowane 50$.
Nawet tak myślę że TM jest lepszy od MPA.

[Obrazek: m8eozq.jpg]

Andy306, członek http://zarabiam.com od Feb 2010.
Jak można usunąć konto na trafficmonsoon??
(16-07-2015 11:18)bercik80.98 napisał(a):  Jak można usunąć konto na trafficmonsoon??

napisz do supportu lub się nie loguj i tyle . A tak btw czemu chcesz usuwac konto jak ja dzisiaj rano z samych cashlinków miałem prawie 0,30$ , wpadło 15 reklam po 0,02$ i to masz bez żadnej inwestycji , po prostu czysty zysk Smile Czasami nie rozumiem niektórych osób, no ale cóż ja tam konsekwentnie dążę do realizacji mojej strategi czyli reinwestycja 100% jeszcze przez miesiąc potem wypłata wkładu a następnie cotygodniówki .

(16-07-2015 11:12)Andy306 napisał(a):  Nawet tak myślę że TM jest lepszy od MPA.

bo jest lepszy od MPA, - nie ma miesiecznego abonamentu i są większe dziennie naliczenia nie wspominając już o cashlinkSmile
Andy306 napisał :
Cytat:Pierwsza wypłata po 3 dniach od rejestracji, zainwestowane 50$.
Nawet tak myślę że TM jest lepszy od MPA.
Dużo lepszy. Wo gule nie ma co porównywać.

bercik80-98 Napisał:
Cytat:Jak można usunąć konto na trafficmonsoon??
Nie loguj się przez 90 dni .
Pytanko jak uzbieram 50$ na traffic to mogę reinwestować na stronie czy trzeba wypłacić a potem znowu wpłacić Tongue ?
na stronie Smile
Odpowiedz