Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Moj przyszedł już dawno temu i ma język polski (chyba translatorem tłumaczone ale jest )
Ale nie ma funkcji termometru barometru i wysokościomierza a spodziewalem sie ze bedzie, a w waszych jak? bo pudełka troszkę inne:
Przyszła cała reszta przedmiotów(jakoś 8 ) w 1 paczce . Niestety płytka od dekodera http://goo.gl/EqaZXr jest pęknięta i nie moge zainstalować sterowników, wie ktoś co moge zrobić w takiej sytuacji? Zwroty przyjmuja do 30 dni po wysłaniu, a zamówiłem 10 listopada, więc już raczej nic nie dostane z powrotem . Pobierałem mase sterowników z neta, nawet windows nie moze znaleźć, dam 20FG temu kto mi pomoze!
(15-12-2015 20:34)skorzany85 napisał(a): Kolejna paczka wczoraj do mnie zawitała. Głośnik bluetooth z radiem, wejściem na kartę sd i możliwością prowadzenia przez niego rozmów - Ma wbudowany mikrofon. Gra na prawdę mega w porównaniu do mojego poprzedniego, jest moc Do tego ma baterię wymienną taką ze starych nokii, akurat mam taką z zepsutego tel więc mam zapas Jutro będę testował na budowie
Jak działa bateria w nim? Ja zamówiłem inny, to jakoś ze 30 minut tylko trzyma.