Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ciężko powiedzieć, miałem chętnego na rejestrację i pisałem z tym do admina, to odpisał, że zobaczy co da się zrobic.. i tak właściwie nic z tym nie zrobił.
(07-07-2017 10:27)rekki napisał(a): Ciężko powiedzieć, miałem chętnego na rejestrację i pisałem z tym do admina, to odpisał, że zobaczy co da się zrobic.. i tak właściwie nic z tym nie zrobił.
Szkoda, przydalaby sie jakas alternatywa do mypaya.
(07-07-2017 10:27)rekki napisał(a): Ciężko powiedzieć, miałem chętnego na rejestrację i pisałem z tym do admina, to odpisał, że zobaczy co da się zrobic.. i tak właściwie nic z tym nie zrobił.
Ja też miałem chętnego i nic z tym nie zrobił jak widać boi się fraudów
Jest w dziale bo dużo problemów było z wypłatami i czasami trzeba było czekać aż 2 miesiące a teraz i tak jest słabo z akcjami i trudno coś tam uzbierać.
(11-03-2018 15:47)Zaperr44 napisał(a): Jest w dziale bo dużo problemów było z wypłatami i czasami trzeba było czekać aż 2 miesiące a teraz i tak jest słabo z akcjami i trudno coś tam uzbierać.
Odkąd jestem to wypłaty zawsze 10-tego lub 21 albo też dwa razy w miesiącu więc temat powinien być w innym dziale.
Przed samymi świętami w piątek również wypłaty były realizowane.