Zarabiacze.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Zarabiacze.pl (/Temat-Zarabiacze-pl-133647) |
Zarabiacze.pl - rekki - 25-05-2016 12:18 Chciałbym Wam przedstawić dosyć nowy serwis, w którym zarabiamy pieniądze na wykonywaniu różnego rodzaju akcji. WIEM, ŻE BYŁY JUŻ NA FORUM TEMATY O TYM SERWISIE ORAZ OPINIE, ŻE SERWIS TO SCAM ETC, DLATEGO WSTRZYMAŁEM SIĘ Z PISANIEM TEGO TEMATU AŻ DO WYPŁATY ŚRODKÓW. Wypłata została zrealizowana w czasie deko dłuższym, niż 24h. Zdjęcia poniżej. Akcje zaliczane są nieźle - na jakieś 1000 wykonanych akcji, zostało odrzuconych zaledwie 50, głównie na początku mojego działania z serwisem, kiedy nie wiedziałem jak do końca wykonywać akcje. Ile możemy zarobić w serwisie? Naprawdę sporo. Przykład? Zdjęcie poniżej pokazuje, iż przed 19 maja zarobiłem w serwisie 8 groszy. Od tamtej pory (19-24 maja) kwota zarobionych pieniędzy nieco wzrosła. Prawie 240zł w ciągu 5 dni daje nam średnią bliską 50zł dziennie, nie poświęcając przy tym więcej, niż 3-5h dziennie (mogę udowodnić dając zdjęcia z zaliczeń akcji.) Co musimy robić, aby zarabiać w serwisie? 1. Zakładamy konto: - Czysty link: https://zarabiacze.pl/logowanie/ - Ref: https://zarabiacze.pl/logowanie/178/ ZA REJESTRACJĘ Z REFA OTRZYMASZ MOJE WSPARCIE ORAZ INNE DODATKI! 2. Wchodzimy w zakładkę Akcje i wybieramy akcję, którą chcemy wykonać. 3. Po poprawnym wykonaniu Akcji - usuwamy cookies i ZMIENIAMY IP. 4. Po wykasowaniu logów oraz zmianie IP, logujemy do serwisu i ponownie wykonujemy daną akcję. 5. Cieszymy się ze wzrastających zarobków w serwisie Za wypłacenie minimum 200zł z serwisu otrzymujemy konto Premium - w którym znajdują się (w mojej ocenie) 2 bardzo godne akcje, dzięki którym, nasz zarobek rośnie o kilka złociszy na godzinę pracy BONUS: Każda osoba zarejestrowana z mojego ref linka, która zarobi minimum 50zł w serwisie, otrzyma ode mnie mega poradnik, dzięki któremu zarobki 15zł+/h w serwisie staną się łatwością Zapraszam. RE: Zarabiacze.pl - trybulski - 25-05-2016 13:30 @[rekki] po jakim czasie "Akcje oczekujące na akceptację" przechodzą do "Zaakceptowane akcje" RE: Zarabiacze.pl - krutek90 - 25-05-2016 13:59 Poszła rejestracja z reflinka, proszę o jakieś dodatkowe wskazówki RE: Zarabiacze.pl - rekki - 25-05-2016 14:01 (25-05-2016 13:30)trybulski napisał(a): @[rekki] po jakim czasie "Akcje oczekujące na akceptację" przechodzą do "Zaakceptowane akcje" W zależności od tego kiedy jest dostępny Administrator. Z moich obserwacji wynika, że akceptacje są 3-4 razy w ciągu dnia. RE: Zarabiacze.pl - switas1990 - 25-05-2016 14:56 Zarejestrowałem się z refa. Proszę o dodatkowe wskazówki RE: Zarabiacze.pl - raluh - 25-05-2016 15:05 Rejestracja z reffa, proszę o wskazówki RE: Zarabiacze.pl - Vanquer - 25-05-2016 15:36 Poszło z refa, bardzo interesująca strona, ckw czy wgl. wypłacają RE: Zarabiacze.pl - DenzMonsta - 25-05-2016 16:01 Też poszło z refa - liczę na jakąś pomoc RE: Zarabiacze.pl - Olszi - 25-05-2016 16:10 Ten sam admin co kubigo? Bo bardzo podobna strona, wygladalem i funkcjami. RE: Zarabiacze.pl - krutek90 - 25-05-2016 16:36 Z tego co zauważyłem to ten sam, nawet w stopce jest informacja kto jest autorem, wystarczy zobaczyć inne projekty. |