Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
U mnie również brak
Potwierdzam, u mnie również zero.
mi przybywają od rana pieniądze za reffów co kilkają cash linki, więc widocznie nie udało się wam załapać.. Wink
U mnie też całkowity brak CL od rana, więc coś jest nie tak, ale mi to w sumie obojętne.
ja ich od 2 dni nie mam czy od 3
Trzeba trafić Wink Ja tam na spokojnie te 10-20 cenciaków wyklikam, ale ja tam głównie inwestuję w paczki.
pojawily sie cashlinki Tongue
Też was wylogowuje dzisiaj?

dom3l3k, członek http://zarabiam.com od Oct 2010.
(19-01-2016 13:58)dom3lek napisał(a):  Też was wylogowuje dzisiaj?

Tak i nie ma cashlinków.
Podsumowanie filmiku, który pojawił się wczoraj na kanale YouTube Sharon James (kobieta, która ma najwięcej paczek w Trafficu, jedna z czołowych liderów).

- rezygnacja z PayPal na korzyść państw: Ghana, Nigeria, Pakistan, Indie, Rosja, Chiny, Ukraina, Zjednoczone Emiraty Arabskie (problemy z założeniem konta, weryfikacją konta itp)
- przepływ $5-6 milionów dziennie w transakcjach
prosimy aby nowe transacje realizowane były przez Payze (WPŁATY / WYPŁATY)
- na dzień dzisiejszy mamy już $1 milion przepływu przez Payze
mamy $51 milionów na koncie PayPal ($11.2 miliona do wypłat do użytkowników)
- mamy ponad 210.000 AdPacków w systemie
- całkowity transfer $51 milionów potrwa do 180 dni
- 1073 miejsce na Alexie (przewidziane miejsce w pierwszej 500 po starcie Banku)
- karty do Banku Traffic Monsoon – Charles odrzucił propozycje od MasterCard aby od każdego użytkownika pobierać opłatę w wysokośći £7.34 miesięcznie, stwierdził, że użytkownicy Traffic Monsoon będą mieli te karty ZA DARMO – będą to karty MasterCard / Visa (weryfikacja jak w normalnym banku – dowód tożsamości, prawo jazdy, rachunek na adres)
- Charles przekazał ponad $250.000 na środki charytatywne przez ostatnie kilka miesięcy
- prace nad bankiem rozpoczęły się w Listopadzie 2015, mamy nadzieję, że na evencie w Las Vegas będziemy w stanie zaprezentować certyfikat Banku
- oficjalne otwarcie banku (4-6 tygodni)
- pod koniec miesiąca większa część pieniędzy powinna być przelana na Payze (prawdopodobnie dwa takie większe przelewy powinny pokryć wszystkie wypłaty użytkowników)
- kolejny większy meeting liderów już w Lutym

"Jesteśmy świadomi, że wiele osób próbuje zniszczyć obraz Traffic Monsoon na korzyść innych biznesów, Charles nie zawiódł nikogo przez ostatnie 15 miesięcy więc prosimy o cierpliwość i wyrozumienie."
Glosy: scinekm (+1), dariuszxdd (+1), Tomcato (+1)
Odpowiedz