Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Wypłacił ktoś już coś?
Glosy: banipunz (+1)
Wypłat z tego serwisu jest pełno w necie Smile
Czekać dwa miesiące, żeby zarobić 3 dolary? Trochę słabo Sad
zawsze jest jeszcze jedna opcja, strata! Big Grin
Jak na razie program ma się świetnie. Jest zarówno dla osób, które mają trochę kapitału i chcę go pomnożyć, jak i dla tych co nie mają pieniędzy. CashLinks to świetny pomysł. Z poleconych mamy 100% zarobku jeżeli klikają te linki. Dziennie idzie samemu zarobić nawet 0,10$. Przy 100 poleconych jest to około 10$ dziennie! Jak myślicie czy warto się trochę wysilić?
@Zultrasowany: "Czekać dwa miesiące, żeby zarobić 3 dolary? Trochę słabo Sad" - to zależy od Twojego zaangażowania, tak kapitałowego, jak i "energetycznego".
Siedzę w projekcie od fazy prelaunch, od niedawna aktywnie "rzeźbię". Dzielę czas między promocję i angażuję własny kapitał w miarę możliwości.
Z czasem poajwiają się coraz bardziej wymierne efekty: http://zarabiam.com/Temat-TrafficMonSoon...pid1186389
Też nie bardzo wierzyłem w ten program, ale własnie zainwestowałem 500$ i całkiem szybko rośnie liczba paczek. Oczywiście nie zbiję na tym milionów, ale program jest bardzo stabilny, nie ma takiego w tej chwili i spokojnie rok będzie płacił. Ja już obliczyłem, że po 2-3 miesiącach zacznę wypłacać i po pół roku jak wszystko wypłacę, to zbierze się ponad 1000$. I pytanie: Dlaczego na TM nie ma problemów z PayPal jak w prawie wszystkich programach?? Bo TM to nie jest scam! A już jest kolejny program CharlsaWink
TrafficMonson jest mega.

Dla @[Watoga]
Przykładowa wypłata:
[Obrazek: image.jpg]

Zobacz co przygotowałem dla moich poleconych:
Bonusy za rejestrację
Dla osób, które mają wątpliwości.

Moje nagranie jak zlecam wypłatę. Czas oczekiwania niecała minuta Smile

Ostatnio sporo osób dostało bana za multikonta mając tylko jedno konto w tych nieszczęśliwcach jestem również ja. Macie jakieś pomysły co robić ?
Odpowiedz