Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(22-06-2010 17:42)Dominator napisał(a): [...] 4.Wszystko rób na przeglądarce "Mozilla Firefox".<= No nie! Ten cudzysłów mnie rozwalił! Usuń go bo tak się nie pisze!
6.W dziale "Boty, makra, autouzupełnienie" znajdziesz coś o "GreaseMonkey"<= przed tym bym dopisał "tzw."- to jest dla tych co polują na "MacBook, iMac"<= Ten nawias też bym usunął. No i odpowiednia forma (MacBooka i iMaca)
Oprócz błędów na czerwono jest spoko. I tak masz plusa .
PS: Mój 300 post
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-06-2010 18:09 przez Tomek.)
(22-06-2010 17:42)Dominator napisał(a): 3.Jeśli jesteś na TS3 i nie ma restocku i jeszcze na ptzplace.lockerz.com jest napisane "Prize Redemption ..." to wejdź na ptzplace.lockerz.com (jeśli jesteś przed restockiem) to naciśnij CTRL+F i wpisz "Poland" gdy przejdziesz do wypełniania danych i gdy wybierasz kraj to naciśnij na listę rozwijaną i naciśnij F3.
[/align][/b]
Zdanie = porażka, a dodatkowo bb codes, czyt. podkreslenia, kolorki etc również mi się nie podoba. Pisz po ludzku, dobrze Ci radze. Za checi jest ok, choc to co w/w popraw.