Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Napisałem ten poradnik z myślą o wszystkich którzy brali i nie brali udziału w wykupie nagród - tzw. restock.
1.Najnowszą regułkę do autofill'a możemy pobrać stąd
2.Wyłącz programy typu: AntyVirus, GG, Skype itp.
3.Jeśli jesteś na TS3 i nie ma restocku i jeszcze na ptzplace.lockerz.com jest napisane "Prize Redemption ..." to wejdź na ptzplace.lockerz.com (jeśli jesteś przed restockiem) to naciśnij CTRL+F i wpisz "Poland" gdy przejdziesz do wypełniania danych i gdy wybierasz kraj to naciśnij na listę rozwijaną i naciśnij F3.
4.Wszystko rób na przeglądarce Mozilla Firefox.
5.Miej na bieżąco włączony program TeamSpeak3 i bądź tam gdzie jest najwięcej osób (przeważnie Kanał Główny albo KLAN LFE(chyba), zrób porządek na pulpicie (u mnie zadziałało wyczyszczenie pulpitu).
6.W dziale "Boty, makra, autouzupełnienie" znajdziesz coś o "GreaseMonkey" - to jest dla tych co polują na MacBook i iMac"
Jeśli komuś coś nie pasuje to przepraszam i ta osoba której coś się nie podoba to niech nie daje "-" i niech się nie wypowiada.
Robiłem krótko wszystko
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-06-2010 18:09 przez Dominator.)