Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
je... pp... gowno jakich malo - zablokowali mi z 3 cyfrowa kwota (blisko 4 cyfrowej) konto, ktore bylo wczesniej zweryfikowane.... zablokowali bo przesylalem sobie miedzy kontami kase - w celu wyplaty z jednego konta na 1 rachunek bankowy....
@Fusek, w regulaminie pisze jasno i wyrażnie że możesz posiadać tylko 1 konto!
Jak zrobiłeś multi to jesteś sam sobie winny.
Do PayPala mają tylko pretensje osoby które nie przeczytały regulaminu
lub nagminnie go łamią.
(11-04-2014 16:13)fusek napisał(a): je... pp... gowno jakich malo - zablokowali mi z 3 cyfrowa kwota (blisko 4 cyfrowej) konto, ktore bylo wczesniej zweryfikowane.... zablokowali bo przesylalem sobie miedzy kontami kase - w celu wyplaty z jednego konta na 1 rachunek bankowy....
zlodzieje
Współczuje
Pewnie za 180 dni odzyskasz. Nie ma opcji by ci odblokowali konto?
(11-04-2014 16:13)fusek napisał(a): je... pp... gowno jakich malo - zablokowali mi z 3 cyfrowa kwota (blisko 4 cyfrowej) konto, ktore bylo wczesniej zweryfikowane.... zablokowali bo przesylalem sobie miedzy kontami kase - w celu wyplaty z jednego konta na 1 rachunek bankowy....
zlodzieje
Współczuje
Pewnie za 180 dni odzyskasz. Nie ma opcji by ci odblokowali konto?
Skończy się na tym że za 180 dni przeleją kase na konto bankowe i wyślą komunikat o szkodliwym działaniu w interesy firmy PayPal i zamkną konto.
(11-04-2014 16:33)marcel_kk napisał(a): @Fusek, w regulaminie pisze jasno i wyrażnie że możesz posiadać tylko 1 konto!
lub nagminnie go łamią.
dupa jas.
i tak jest.
1 konto jest na mnie, drugie na zone - oba byly zweryfikowane.
i co teraz - moge miec do nich pretensje czy tez nie?
Majka ja nie trzymam takiej kasy na tym - przelalem do banku i zrobili cofke...
jestem w trakcie odwolywania
PS. Ty taki chojrak jestes? to dzialalo na takiej samej zasadzie jak Twoje wymiany pp-bank.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-04-2014 17:10 przez fusek.)
(11-04-2014 16:33)marcel_kk napisał(a): @Fusek, w regulaminie pisze jasno i wyrażnie że możesz posiadać tylko 1 konto!
lub nagminnie go łamią.
dupa jas.
i tak jest.
1 konto jest na mnie, drugie na zone - oba byly zweryfikowane.
i co teraz - moge miec do nich pretensje czy tez nie?
Majka ja nie trzymam takiej kasy na tym - przelalem do banku i zrobili cofke...
jestem w trakcie odwolywania
PS. Ty taki chojrak jestes? to dzialalo na takiej samej zasadzie jak Twoje wymiany pp-bank.
Czyli do banku kasa Ci nie doszła? Większa kwota do wypłacenia i od razu się czepneli.
powodzenia Ci życzę