Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Nie mam pomysÅ‚u już gdzie dziaÅ‚ać, FB siÄ™ wypaliÅ‚ caÅ‚kowicie » Help Me.

Autor Wiadomość
RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie
Sprawdź:
A to żeś mu na pomagał xD
Ja przez 15 dni nic nie zarobiłem, myślałem już nad definitywnym skończeniem tego. Jednak przyszła ciekawa nisza Idea i 21 marca wpadły 2 pierwsze leady Huh 22 marca dopieściłem nisze i niestety, gdybym nie pojechał na trening mógłbym mieć znacznie więcej a tylko 106 leadów i 371 zł Tongue Jeszcze dzisiaj rano doszedł 1 lead więc nie jest źle Lol Nic na siłę bo Ci nie wyjdzie. Musisz się dostosować do rynku - czyt. do tego co obecnie i w przyszłości będzie na rynku Smile
Nie no masakra, próbuję założyć konto, wszystko ładnie pięknie, utworzone, chce się zalogować a tu woła tą *** weryfikację telefoniczną... no przecież nie będę im podawać mojego numeru tel...
Myślałem, że to może przez ten e-mail, założyłem na innej stronie, to samo...
Wbiłem w TORa, też chciałem utworzyć... to samo...
Nie mam pomysłów już serio.
To sobie daj z tym spokój
Glosy: aero2 (+1)
Jest strona show up siedzi tam zawsze duzo osób załóż konto i reklamuj powodzenia Smile może Symbian da ci kilka żetonów
Wystarczy używać dobrych skracaczy url i po sprawie Wink
a ja czekam na wyplate od czwartku -.-
Podziwiam ludzi, którzy potrafią wyciągnąć przynajmniej 50 pln na dzieńSmile
NIE DEMOTYWUJ SIĘ!!
zamów sobie darmowe startery ze strony Play (te z LTE) i na nich weryfikuj.
Zainstaluj sobie jeszcze jedną przeglądarkę tylko do zarabiania!! i używaj w niej trybu incognito bo przez ciasteczka musisz weryfikować telefon.
Dzięki Panowie za motywację Tongue
Mam starterów z 8 w domu zamawiałem te darmowe lecz no weryfikuje przez nie po czym chcę napisać posta to blokada nałożona tymczasowa przez Facebooka i dupa Big Grin

Ok, działam z fejsem dalej, instaluję operę.
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Information Poszukuję mentora. Mam duże doświadczenie Androidowiec 1 1,453 31-03-2014 13:26
Ostatni post: nesarions
  PoszukujÄ™ Mentora. Mam Å›rednie doÅ›wiadczenie. kariolmax 0 1,208 28-03-2014 18:31
Ostatni post: kariolmax

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: