Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386)
+---- Wątek: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie (/Temat-Nie-mam-pomyslu-juz-gdzie-dzialac-FB-sie-wypalil-calkowicie-87920)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - light - 22-03-2014 15:50

Siema, no tak jak w temacie no nie mam już pomysłów gdzie działać w PPA, to znaczy sami wiecie o Co chodzi... FB się wypalił już moim zdaniem i nawet nie zdąży się dodać posta a od razu BLOCK... Chciałbym zapytać DOBRODUSZNYCH jeżeli tacy są gdzie można tu jeszcze podziałać w tym temacie PPA SPAM itp. Jeżeli ktoś nie chce PUBLICZNIE pisać, prosiłbym o napisanie mi na wiadomość, byłbym wdzięczny. Serdecznie dzięki i czekam na MĄDRE odpowiedzi, a nie na GIMBUSIARSKIE w sensie "sam se radź noobie"

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Nju - 22-03-2014 15:51

Myslisz że ktoś ci da gotowy poradnik?

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - matiol - 22-03-2014 15:58

Ja działam tylko na fb i nie narzekam ... Bany się sypią, ale od czego się ma kilkadziesiąt kont CoolCool

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - light - 22-03-2014 21:57

Tak nie myślę Nju lecz jakąś małą podpowiedź... Mam stałe IP no i niestety nawet gdy już zakładam konto na fejsie to mi weryfikacje telefoniczną woła...

Wysłane z mojego OV-Vertis-02 przy użyciu Tapatalka

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - alizen - 22-03-2014 22:08

to sobie kup startery, 100 za 20zł chyba

Odp: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - asiorek - 22-03-2014 22:31

Nie ma juz chyba takich tanich.. po zlotowce sa za 2sztuki.

Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - aero2 - 22-03-2014 22:46

Nie musi być to być Facebook, aby cokolwiek zarobić.

Są różne fora, ogłoszenia, czaty, wystarczy ruszyć głową.

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - themate0 - 22-03-2014 23:43

mam dla ciebie fajną nisze, tylko wykorzystaj ją zanim ludzie to zobaczą:

szukaj na forum ludzi, którzy w sygnaturach mają pokazane zarobki w serwisach.
zazwyczaj oni mają reflink, który krąży za nimi po całym internecie jeśli nie skracają linków Smile

przykład pan @up:
http://firesub.pl/polecam/baf5fa1889
ref: baf5fa1889

jego linki w sieci:
https://www.google.pl/search?q=baf5fa1889&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozillaTonguel:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=ctrl&ei=pxEuU76LJYWJ8QegsICwBA&gws_rd=cr

pozdrawiam

@down

wpisujesz w google jego reflink, oczywiscie nie zawsze znajdziesz bo ludzie skracaja linki Smile
idealne rozwiązanie dla osób zaczynających zarabianie w sieci, oczywiście z tego milionów nie zarobicie, ale w ten sposób można zdobyć nieco doświadczenia Smile

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - dawid327 - 23-03-2014 00:31

themate0 w jaki sposób znajdujesz linki konkretnych osób? ;d

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - kariolmax - 23-03-2014 10:35

Jedyne co musisz zrobić to powiedzieć sobie: "Daję sobie spokój na dwa dni" i zrobić to.
Po tym na pewno będzie Ci łatwiej coś wymyślić.
Też tak miałem więc nie przejmuj się.
W ciągu tych dwóch dni siedź długo na swoim fb, youtube i innym portalach, na których masz konto/lubisz przebywać.

W trzecim dniu - Idea
I od razu masz lepsze nastawienie do świata - co jest niezbędne!!
Ja przez 5 dni pracowałem 2 godziny na dzień i nic nie zarobiłem, a teraz nadrabiam to!!

WIĘCEJ MYŚL MNIEJ PRACUJ!! Smile