Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Czy zostajesz z TAGiem?
Mam go w d**** (nie zostaje)
Zostaję
Nie wiem
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
Take a gift - czy zostajecie?

Autor Wiadomość
RE: Take a gift - czy zostajecie?
Sprawdź:
Ja zostaję dopuki mam elite a jak nic nie zgarne to wale to
Zostaję. Dlaczego? Bo po tym jak stracili tyle userów może zaczną nas szanować i nie poskąpią kasy
ja zostane do nastepnego restocku bo jeszcze bede mial elite, pozniej juz nie przedluzam
ja też zostaje. Narazie do 26 czerwca (do restocku). Jak dadzą coś więcej niż dzisiaj to pomyśle. Narazie u nich wybuliłem ponad 10zeta na konto premium i chce żeby mi się to jakoś zwróciło...
Ja tam usunąłem już. Szkoda mojego czasu i pieniędzy. Dowiem się czy było warto przy następnym restocku jeśli wogóle będzie po tym co się stało.
Oczywscie ze NIE! Nie bede juz tak naiwny. I tak juz mnie nie bedzie na next res(wyjazd), a wy ktorzy zostajecie, dalej dajcie zarabiac tym oszustom ;/
Jak przyślą mi nagrodę to zostaje.
Zostaję.Teraz ludzie siedzą i płaczą przy kompach bo nie wygrali nagrody..Kwas troszkę ;D
Ja zostaje, bo konto elite niedawno przedłużyłem , czas mam. W sumie to będzie łatwiej na następnym restocku , bo mniej chętnych będzie. Jak wygram to zostaje.
No ja dopiero zaczynam i zobaczymy co bedzie uzbieram punkty a potem bez restocku biore to na co uzbieram i tyle
Odpowiedz