Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
freebitcoinz.com » 4000 Satoshi codziennie + 50% od refferali

Autor Wiadomość
RE: freebitcoinz.com
Sprawdź:
No to albo "zbiegiem okolicznosci" akurat nie dziala, albo scam Smile
No dobra, są pierwsze wypłaty!
(https://blockchain.info/address/1Fu84bit...P4SFd3qkK) I z poleconych mam już dochody. Co prawda nie mam listy poleconych, ale ważne, że coś się dzieje. Mam nadzieje, że teraz więcej osób przyłączy się do zabawy Smile
poszlo z refa
Dzięki! Udanych zarobków Smile
Stronka się rozpędza. Co prawda zmniejszyli ilość darmowych BTC z 4000 na 3000 Satoshi, ale i tak jest to sporo. Szczególnie biorąc pod uwagę, że są wypłacalni (Dowód_wypłat) . Sam jeszcze nie dotarłem do minimum, brakuje mi połowy. Liczę na waszą pomoc Smile Zapraszam Tutaj
Po usunieciu czesci plikow firefoxa (korzystam z sandboxa) wyzerowal mi sie stan konta Undecided
Hmmm... A na pewno się ponownie zalogowałeś? Jak wchodziłem z innego kompa to wszystko było jak należy. Jeszcze przy okazji sprawdzę znowu.
jaki jest kontakt do admina tej strony?
(19-01-2014 20:38)demoxik napisał(a):  jaki jest kontakt do admina tej strony?

[email protected]
))kac22mtb(( oprócz tego co napisałeś jest też opcja zapisywania się do subskrybcji ze starterów, przed chwilą zaliczyło mi 54.000 satoshi, Huh poprzednio 51 mBTC wypłacili

01/19 Wybierz Apple nagrodę! 17500 Satoshi
01/19 Logo Quiz 36500 Satoshi

zobaczymy jak będzie z wypłatą....
Wątek zamknięty