Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
pp.icharge.pl kontakt

Autor Wiadomość
RE: pp.icharge.pl kontakt
Sprawdź:
(16-11-2013 21:58)Danysuw napisaÅ‚(a):  To jest dzial dotyczacy icharge, wiec po cholere spamujecie tu o easysub? Po drugie... Tyrkijt moze i napisales post 2 miesiace temu, ale iCharge od kilku dni ma tutaj konto, wiec zamiast narzekac, to powinienes cieszyc sie, ze w ogole dostales odpowiedz. Rownie dobrze mogli to olac.

Dany, na prawdę jestem wdzięczny, że po dwóch miesiącach dowiedziałem się, że od środy mieli problemy z płatnościami... Wink Problemy to oni mieli od początku serwisu Tongue

@Icharge, zarobiłem u was sporo i mi napisaliście, że stawke mozecie mi podnieść ale tylko i wyłącznie jeśli zaprosze 10 osób, którzy w ciągu tygodnia będą zarabiać 3 tysiące Wink
(17-11-2013 00:13)Tyrkijt napisaÅ‚(a):  @Icharge, zarobiÅ‚em u was sporo i mi napisaliÅ›cie, że stawke mozecie mi podnieść ale tylko i wyłącznie jeÅ›li zaprosze 10 osób, którzy w ciÄ…gu tygodnia bÄ™dÄ… zarabiać 3 tysiÄ…ce Wink

No to już znalazłeś jednego kandydata - mnie Jerk
Glosy: Tyrkijt (+1)
Pytałem lecz nie dostałem odpowiedzi, więc zapytam jeszcze raz:

Dlaczego nie ma opcji resetu hasła? Jeśli zarobie milion monet i zapomne hasła to co wtedy Sad

Drugie pytanko a raczej podpowiedź: radze zatrudnić kogoś od bezpieczeństwa bo jest to serwis zarobkowy a bezpieczenstwo w takim serwisie to podstawa.
W konkurencjym serwisie zdarzały się już włamy.
(17-11-2013 00:22)daniel42na napisaÅ‚(a):  PytaÅ‚em lecz nie dostaÅ‚em odpowiedzi, wiÄ™c zapytam jeszcze raz:

Dlaczego nie ma opcji resetu hasła? Jeśli zarobie milion monet i zapomne hasła to co wtedy Sad

Drugie pytanko a raczej podpowiedź: strona jest podatna na banalne ataki XSS radze zatrudnić kogoś od bezpieczeństwa bo jest to serwis zarobkowy a bezpieczenstwo w takim serwisie to podstawa.
W konkurencjym serwisie zdarzały się już włamy.

Jak zarobisz miliony monet i zapomnisz hasła, to tylko Mrozu Ci je przypomni Jerk
Co do podatności to już ktoś o tym pisał, zgadnij co odpisali....

... zgadłeś - NIC Lol
Glosy: sqmany (+1)
(17-11-2013 00:16)surfer0700 napisaÅ‚(a):  
(17-11-2013 00:13)Tyrkijt napisaÅ‚(a):  @Icharge, zarobiÅ‚em u was sporo i mi napisaliÅ›cie, że stawke mozecie mi podnieść ale tylko i wyłącznie jeÅ›li zaprosze 10 osób, którzy w ciÄ…gu tygodnia bÄ™dÄ… zarabiać 3 tysiÄ…ce Wink

No to już znalazłeś jednego kandydata - mnie Jerk

O wielki Surferze, czym dla Ciebie jest marne 3 tysiące tygodniowo? Big Grin Bułka z masłem xd
Nie ma już żadnych problemów z komunikacją na emaile odpisujemy do godziny = )
Do godziny? jakoś wysłałem e-maila o 8 i do teraz nie mam odpowiedzi Wink

czabalo123, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2013.
Aktualnie jesteśmy na emailu i odpisaliśmy na wszystkie wiadomości, więc proszę nie zmyślać..
Glosy: Danysuw (+1)
Trzymajcie tak dalej z kontaktem to jest bardzo ważne Wink
Glosy: iCharge (+1)
Po to jesteśmy, żeby zapewnić wam jak najlepsze warunki do pracy.
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  wÅ‚aÅ›ciciel icharge Hrustus 23 21,615 14-10-2015 08:39
Ostatni post: frozenek
  iCharge - zamkniÄ™cie programu, wyjaÅ›nienie sytuacji, co dalej. iCharge 79 37,333 04-12-2013 22:40
Ostatni post: lorkos
  Utrata hasÅ‚a Icharge! edikiu 43 28,556 28-11-2013 10:49
Ostatni post: sqmany
  iCharge.pl - Nowy serwis z konwersja powyzej 30 % Bibix123 235 62,290 25-11-2013 12:56
Ostatni post: FaDX
  Easysub piszÄ™ o icharge Hrustus 24 19,622 24-11-2013 10:35
Ostatni post: sqmany

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: