![]() |
pp.icharge.pl kontakt - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: iCharge (/Forum-iCharge-371) +---- Wątek: pp.icharge.pl kontakt (/Temat-pp-icharge-pl-kontakt-77921) Strony: 1 2 |
pp.icharge.pl kontakt - Tyrkijt - 12-10-2013 11:22 Witam, czy ma ktoś jakiś kontakt do icharge oprócz maila? ![]() Ponieważ na maile mi nie odpisuja ![]() Dostalem pierwszą wypłatę, jednak na drugą troszke większą czekam od środy.. Bede wdzieczny za pomoc. pozdrawiam RE: pp.icharge.pl kontakt - adkam12 - 16-11-2013 07:42 Mają tutaj konto oficjalne więc pewnie kontakt się polepszy, tylko niech coś poprawią w kwestii regularnych płatności, bo strasznie nieterminowo to robią. Wierzę że skoro pojawił się ich dział to postarają się potrójnie. RE: pp.icharge.pl kontakt - iCharge - 16-11-2013 10:22 Witamy Cieszymy się, że możemy być zaufanym partnerem forum Zarabiam.com . Tyrkijt, przepraszamy najmocniej, rzeczywiście od środy mieliśmy opóźnienie w płatnościach. To już się nigdy nie powtórzy, ![]() Nasz mail jest aktywny, odpisujemy tak często jak to możliwe. Jeszcze raz, przepraszamy za te kilka dni opóźnienia. RE: pp.icharge.pl kontakt - Tyrkijt - 16-11-2013 14:17 Nie wiem czy zauważyliście kiedy napisałem posta... ![]() Zresztą, po ostatniej wypłacie, którą od was dostałem (czyli wczoraj) z opóźnieniem 8 dni, gdzie pisało, że wypłata zrealizowana była 07.11.2013r o godzinie 00:54, zmieniłem wasz serwis na easysuba ![]() Polecam ES, ponieważ terminowo wypłacają, po mają dużo więcej programów ![]() ![]() ![]() RE: pp.icharge.pl kontakt - sqmany - 16-11-2013 14:53 @UP W dodatku zliczają normalnie kliki, nie co to na icharge, z resztą stawkę 5 zł, szybko da się zdobyć na ES RE: pp.icharge.pl kontakt - Tyrkijt - 16-11-2013 14:57 (16-11-2013 14:53)sqmany napisał(a): @UP No leady też lepiej wpadają ![]() ![]() Co do stawki, to mam napisać do ES za 2 tygodnie, bo mi 4zł jeszcze dać nie chcą ![]() ![]() RE: pp.icharge.pl kontakt - themate0 - 16-11-2013 15:11 jestem na easysubie już miesiąć i mam aktualnie 4.50zł stawke więc nie widzę sensu zmieniać serwisu bo oferuje większa stawkę... a teksty typu: "wole icharge bo przynajmniej zaliczaj mi kazdy lead w porownaniu do easysuba" są wyssane z palca xd RE: pp.icharge.pl kontakt - Tyrkijt - 16-11-2013 15:18 (16-11-2013 15:11)themate0 napisał(a): a teksty typu: "wole icharge bo przynajmniej zaliczaj mi kazdy lead w porownaniu do easysuba" są wyssane z palca xd Nie wiem czy czytałeś ten sam temat co ja, ale nikt tutaj nie napisał o tym, że icharge zlicza leady lepiej, tylko ES zlicza lepiej niż icharge.. ![]() Czytaj ze zrozumieniem. RE: pp.icharge.pl kontakt - Danysuw - 16-11-2013 21:58 To jest dzial dotyczacy icharge, wiec po cholere spamujecie tu o easysub? Po drugie... Tyrkijt moze i napisales post 2 miesiace temu, ale iCharge od kilku dni ma tutaj konto, wiec zamiast narzekac, to powinienes cieszyc sie, ze w ogole dostales odpowiedz. Rownie dobrze mogli to olac. RE: pp.icharge.pl kontakt - iCharge - 16-11-2013 23:42 Stawka dla stałych użytkowników jest zmieniana, nawet, jeżeli wbijacie dużo leadów może osiągnąć ona nawet do 7 złotych = ) |