Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
cashbackrabat » Zarób szybko 100 zł .

Autor Wiadomość
RE: cashbackrabat
Sprawdź:
Dostał ma ktoś jeszcze oprócz mnie jakieś dowody wypłat z tego serwisu ? Jak Wam idzie zbieranie ? Może mi się uda jeszcze do końca roku wypłacić to podeślę drugi dowód wypłaty jak nie zapomnę Smile . Średnio teraz mi wychodzi zarobek 12zł miesięcznie , tak w sumie za nic Huh . Pozdro .
czy po zebraniu 100zł faktycznie wpływaja pieniadze na nasz konto?
Jak zlecisz wyplate to tak.
W regulaminach zakaz spamu a na skrzynkę dziennie pierdyliard wiadomości od nich przychodzi.
Również otrzymałem od nich wypłatę
@up wystarczy oddzielny e-mail do takich stron i można się nie przejmować spamem Tongue

Matoro132, dumny członek http://zarabiam.com od May 2016.
Krótka piłka - wypłacalne to? Nie wiem czy warto poświęcać jakikolwiek czas Smile?
Wypłacalne, 31 stycznia otrzymałem 100 zł (bardzo szybko - po kilku dniach od zlecenia wypłaty).

Zobacz 7 sprawdzonych serwisów, płacących na konto bankowe za wypełnianie ankiet
cashbackrabat
A jak z ciułaniem na tym kasy? Rozumiem, że ankiety to różnie bywa, ale z cała resztą jak idzie Smile?
(17-02-2019 21:57)DonGrigori napisał(a):  A jak z ciułaniem na tym kasy? Rozumiem, że ankiety to różnie bywa, ale z cała resztą jak idzie Smile?

Zarabia się wolno. Ja minimum 100 zł zbierałem chyba z rok (bez polecenia). To jest głównie strona typu Cashback, która odpala niewielki procent od zakupów internetowych. Więc jeśli kupujesz często w internecie, to możesz trochę zaoszczędzić. Prowizje są niskie, ale za to obsługują wiele popularnych sklepów np. Allegro. Ankiety przychodzą raczej rzadko i nisko płatne. No i codziennie pojawia się kilka płatnych maili.

Zobacz 7 sprawdzonych serwisów, płacących na konto bankowe za wypełnianie ankiet
Glosy: DonGrigori (+1)
cashbackrabat
Do cashback używam Goodie, sprawdzone i nigdy nie miałem z nim problemów. A wypłat już sporo za mną. Dzięki śliczne za info Smile
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: