Sprawdź:
Witam .
Buszując w sieci natrafiłem na ten serwis .
Po rejestracji dostajemy na swoje konto 30 zł . Niby fajnie ale próg wypłaty wynosi 100 zł .
Jak zarobić:
- Wypełnić Profil
- Napisz opinię
- Opinia o sklepach
- Poleć oferty promocyjne
- Zagraj w gry
- Zrób zakupy
- Udział w konkursie
- Wypełnij ankietę
- Zaproś znajomych
- Czytaj CashNews
- Klikaj banery reklamowe
- Oferty promocyjne
Biorąc pod uwage iż mamy już 30 zł pozostaje nam zebrać 70 zł .
Najszybszym sposobem jej zaproszenie refów . Za każdego z nich otrzymamy 20 zł jednak jest jeden warunek . Osoba zaproszona z naszego reflinku musi osobiście zarobić 40 zł czyli zaprosić 2 osoby .
Reansumując aby dostać wyłate musimy zaprosić 4 osoby , a te cztery osoby muszą zaprosić po 2 . le czasu trwa wypłata uzbieranego slada na moje konto bankowe?
Regulamin związany z wypłątami : Rozpatrzenie wniosków o wypłatę CashCoins ma miejsce raz na dwa tygodnie. W ciągu kilku dni po dokonaniu transakcji bankowej, użytkownik powinien otrzymać pieniądze na swoje konto bankowe. W sumie proszę liczyć się z maksymalnie 3 tygodniowym terminem oczekiwania na otrzymanie wypłaty na konto bankowe.
Kwota CashCoins jest za niska. Wypłata jest możliwa od kwoty 100 CashCoins lub większej.
Zapraszam do rejestracji z mojego reflinku ;3 im szybciej zbiore
poleconych, tym szybciej postaram się wypłacić .
http://www.cashbackrabat.pl/u/79915 
No i czysty :<
http://www.cashbackrabat.pl
P.S
Poznaj swoją rodzinę, przyjaciół i znajomych z najfajniejsza stroną zakupową w Polsce! Za każdego znajomego, który zarejestruje się na Cashbackrabat.pl otrzymasz bonus przyjacielski w wysokości 20 CashCoins. Bonus ten otrzymasz, jeżeli zarejestrowany znajomy zaoszczędzi 40 CashCoins na swoim koncie.
Możesz zaprosić tylu przyjaciół i znajomych, ilu zechcesz. Uważaj tylko, aby nie wysyłać wiadomości spam.
Uwaga! Nadużycie związane z rejestrowaniem wiekszej ilości kont dla jednej osoby jest karalne.
Zapraszam do rejestracji z reflinku < dla każdego zarejestrowanego bez względu czy zbierze 2 poleconych czy też nie repucik >