cashbackrabat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: cashbackrabat (/Temat-cashbackrabat-75339) |
cashbackrabat - pixel21 - 27-08-2013 13:59 Witam . Buszując w sieci natrafiłem na ten serwis . Po rejestracji dostajemy na swoje konto 30 zł . Niby fajnie ale próg wypłaty wynosi 100 zł . Jak zarobić: - Wypełnić Profil - Napisz opinię - Opinia o sklepach - Poleć oferty promocyjne - Zagraj w gry - Zrób zakupy - Udział w konkursie - Wypełnij ankietę - Zaproś znajomych - Czytaj CashNews - Klikaj banery reklamowe - Oferty promocyjne Biorąc pod uwage iż mamy już 30 zł pozostaje nam zebrać 70 zł . Najszybszym sposobem jej zaproszenie refów . Za każdego z nich otrzymamy 20 zł jednak jest jeden warunek . Osoba zaproszona z naszego reflinku musi osobiście zarobić 40 zł czyli zaprosić 2 osoby . Reansumując aby dostać wyłate musimy zaprosić 4 osoby , a te cztery osoby muszą zaprosić po 2 . le czasu trwa wypłata uzbieranego slada na moje konto bankowe? Regulamin związany z wypłątami : Rozpatrzenie wniosków o wypłatę CashCoins ma miejsce raz na dwa tygodnie. W ciągu kilku dni po dokonaniu transakcji bankowej, użytkownik powinien otrzymać pieniądze na swoje konto bankowe. W sumie proszę liczyć się z maksymalnie 3 tygodniowym terminem oczekiwania na otrzymanie wypłaty na konto bankowe. Kwota CashCoins jest za niska. Wypłata jest możliwa od kwoty 100 CashCoins lub większej. Zapraszam do rejestracji z mojego reflinku ;3 im szybciej zbiore poleconych, tym szybciej postaram się wypłacić . http://www.cashbackrabat.pl/u/79915 No i czysty :< http://www.cashbackrabat.pl P.S Poznaj swoją rodzinę, przyjaciół i znajomych z najfajniejsza stroną zakupową w Polsce! Za każdego znajomego, który zarejestruje się na Cashbackrabat.pl otrzymasz bonus przyjacielski w wysokości 20 CashCoins. Bonus ten otrzymasz, jeżeli zarejestrowany znajomy zaoszczędzi 40 CashCoins na swoim koncie. Możesz zaprosić tylu przyjaciół i znajomych, ilu zechcesz. Uważaj tylko, aby nie wysyłać wiadomości spam. Uwaga! Nadużycie związane z rejestrowaniem wiekszej ilości kont dla jednej osoby jest karalne. Zapraszam do rejestracji z reflinku < dla każdego zarejestrowanego bez względu czy zbierze 2 poleconych czy też nie repucik > RE: cashbackrabat - nakyplaygames - 27-08-2013 14:04 Poleciało z refa Pobawie sie i opisze wam co i jak z wyplata Jesli nie ma PP to sie powiesze.. xd (tak czytalem ;p, wole upewnic sie na stronce ) RE: cashbackrabat - lons - 27-08-2013 14:24 Po stawkach uważam, że to SCAM. RE: cashbackrabat - nakyplaygames - 27-08-2013 14:29 (27-08-2013 14:24)lons napisał(a): Po stawkach uważam, że to SCAM. Ja też raczej ;p Wole smartandroid, przed chwila zalozylem konto w AliorSync Smartandroid zaufane bo kolega juz mial wyplate RE: cashbackrabat - pixel21 - 27-08-2013 14:35 ja tam miałem konto i dziwnym trafem nie moge sie zalogować bo pisze że złe hasło ... wybieram funkcje przypomnienia hasła, pisze że hasło zostało wysłane a na poczcie cisza i w normalu i w spamie . Nie wiem czy ten smartandroid na prawde taki opłacalny ... RE: cashbackrabat - v3XeR - 27-08-2013 15:02 Następca Ermailu SCAM pewnie będzie RE: cashbackrabat - nakyplaygames - 27-08-2013 15:12 (27-08-2013 14:35)pixel21 napisał(a): ja tam miałem konto i dziwnym trafem nie moge sie zalogować bo pisze że złe hasło ... wybieram funkcje przypomnienia hasła, pisze że hasło zostało wysłane a na poczcie cisza i w normalu i w spamie . Nie wiem czy ten smartandroid na prawde taki opłacalny ... To zobacz temat o smartandroid. Wyplacalna strona jest. Narazie ta twoja strona to scam. Daj dowod wyplaty. RE: cashbackrabat - Dziubek96 - 03-09-2013 09:01 Sorka że odświeżam ale chciałbym się dowiedzieć czy ktoś ma jakiś dowód wypłat czy stronka wypłacalna ?. Bo jeśli nie, to można wrzucić do scamu żeby nie zaśmiecała forum RE: cashbackrabat - ivanna.b - 10-01-2015 22:10 Miałam konto na cashbackrabat.pl, wypłaty nie otrzymałam. Przy logowaniu wyskakuje "Konto zablokowane", uzbierałam 81,32 zł. Napisałam wiadomość do BOK z pytaniem czemu konto zostało zablokowane, zobaczymy czy odpiszą, wcześniej na tej stronie nie miałam problemu z kontaktem z obsługą klienta. RE: cashbackrabat - mojzesz6655 - 01-05-2016 12:05 Wypłata otrzymana , serwis wypłacalny to nie SCAM ! Dokładnie dostałem 23 euro na konto bankowe , bank przewalutował , wyszło 99,01 , jako , że przelew zagraniczny z Holandii to jeszcze pobrali prowizji 5zł , łącznie wyszło 94,01zł , konto mam od 23 miesięcy , ale zbierałem tak sumiennie około 18 miechów , bo miałem pół roku przerwy , czyli jakieś 6zł miesięcznie się wyciągnie . Macie ode mnie link do rejestracji https://www.cashbackrabat.pl/u/167995 A w załączniku dowód z serwisu , że zapłacili |