Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(14-12-2013 22:38)demoxik napisał(a): czy payza też ma prowizje tak jak paypal?
Moim zdaniem prowizje na Payza są koszmarne. Przy tym prowizje PayPala są malutkie, a i te można obejść.
Żeby płacić +11 zł za wysłanie pieniędzy poza procesor (na ROR, kartę, etc.)
Używam PayPala już od ponad roku i nie zapłaciłem nigdy żadnej prowizji itd a wiele razy wysyłałem już otrzymane na PP pieniądze na moje konto w mBanku.
O Payza nie mam pojęcia więc się nie wypowiadam, ale PayPala polecam z czystym sumieniem.
(13-10-2013 17:25)Rafiks1992 napisał(a): paypal ) najlepszy i dostepny w wiekszosci serwisow, bez problemu mozna przelewac pieniadze na polskie konta bankowe
(22-03-2014 08:20)lukasz.t napisał(a): Używam PayPala już od ponad roku i nie zapłaciłem nigdy żadnej prowizji itd a wiele razy wysyłałem już otrzymane na PP pieniądze na moje konto w mBanku.
Bo płaci osoba, która otrzymuje pieniądze. Nie dotyczy to wysyłki "dla krewnych, znajomych". Wysyłanie jest darmowe.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2014 12:49 przez linoskoczek.)