Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Rozwiązane]Drugi restock - plotka czy fakt

Autor Wiadomość
RE: Drugi restock - plotka czy fakt
Sprawdź:
(01-01-2010 13:49)WojaS_PL napisał(a):  Teraz to już sam nie wiem czy im wierzyć w to co mówią. Dla mnie to kolejne obiecanki - cacanki. Szczerze mówiąc po tym jak zrobili nas w jajo z tymi restockami przestałem im ufać. Poczekam do niedzieli i zobaczę czy coś nowego w ogóle wprowadzili.

jak Cie niby zrobili w jajo?? kurcze,wszyscy gadaja ze mialo byc 5,10,30 restockow. gdzie to niby OFICJALNIE bylo podane??bo ja jakos sobie nie przypominam takiej info.kazdy po cichu liczyl na conajmniej 2 tury,ale ich nie bylo.nikt nic nie obiecywał
Dokładnie. Nigdzie nie było napisane ile będzie rozdań .. Tak myślałem, że to plotka. W ogóle ten restock to jakiś niewypał. Ludzie się bawią na Sylwestrze, a tu restock xD
(01-01-2010 10:05)Mrowa91 napisał(a):  tak jak pisalo na jakims blogu ze nagrody beda codziennie i bedzie mozna sobie wtedy cos zamowic. ciekawe kiedy wejdzie to w zycie ;d

Ciekawe czy wyrobią się z wysyłką

[Obrazek: sygnaturaforum.jpg]

"Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem."
Bruce Lee
no poprzedni restoc byl porazka jak mozna tak ludzi traktowac zamiast sie bawic uwazaja ze bedziemy siedziec wpatrzeni w monitor
ja to samo mysle co wy, ja tu na imprezie jestem i na drugi dzien sie dowiedzialem ze restoc byl, a tak dlugo na niego czekalem Sad
No panowie trzeba było się poświęcić żeby coś zgarnąć. Tongue
Poświęcić się tak jak ja. Jak wbiłem o 00:40 to jeszcze coś tam było z restocku Big Grin
no pewnie ze cos bylo bo zaden sie nie spodziewal ze beda nagrody w sylwestra Smile
[Rozwiązane][Rozwiązane]Drugi restock - plotka czy fakt
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.
Wątek zamknięty