Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A ja mam taki pomysł, aby były wszystkie w profilach za pierdoły i z tych zdobytych była by możliwość wybrania 1, która pokazywała by się przy postach co o tym myślicie?
jeszcze ciekawą opcją jest odznaka za ilość postów , czyli za np. 3000 postów możesz sobie zmienić napis pod nickiem z "przyjaciel forum" na "Szalony uploader" . Nazwa szalony uploader jest tylko przykładem
W sumie nie wiem jak to Banan rozwiąże, ale mam takie pomysły:
1) W postach koło profilu pojawiają się 3 losowe odznaki (wiadomo, jak są od 1-3 to cały czas te same, jak powyżej 3, no to losowo).
2) W postach pojawiają się 3 wybrane, pierwsze jako dodane (przyznane 3 odznaki), lub 3 z najwyższą wagą (jeżeli da się stworzyć) + mini odnośnik pod tymi odznakami "Zobacz wszystkie odznaki" i wtedy przekierowanie do profilu, albo coś w tym stylu.
(14-02-2013 09:55)roxi5017 napisał(a): A ja mam taki pomysł, aby były wszystkie w profilach za pierdoły i z tych zdobytych była by możliwość wybrania 1, która pokazywała by się przy postach co o tym myślicie?
jestem za, kiedy napiszesz taki skrypt ?
@tomazzi
faktycznie ankieta za A lub B będzie najodpowiedniejsza.
(14-02-2013 09:55)roxi5017 napisał(a): A ja mam taki pomysł, aby były wszystkie w profilach za pierdoły i z tych zdobytych była by możliwość wybrania 1, która pokazywała by się przy postach co o tym myślicie?
@tomazzi
to niech do tematu zostanie dodana ankieta z 1 i 2 opcją i głosując wybierzemy która "wejdzie w życie"
@tomazzi
to niech do tematu zostanie dodana ankieta z 1 i 2 opcją i głosując wybierzemy która "wejdzie w życie"
to myśle że jutro, gdy już przygotuje przykładową baze odznak
Moim prywatnym zdaniem takie odznaki to fajna sprawa, ale czy ludzie nie będą celowo nabijać postów? Widok odznak tylko w profilu - fajna opcja i bardziej przejrzysta moim zdaniem.