Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wczoraj niestety mi sie nie udało ale za to dzis 10sek zapasu miałem
PS. Znalazłem bug po przez który z łatwością układam te puzzle.:idea: Nie piszcie pmów o treści "co to za bug" bo i tak nie powiem bo nastepnym razem go usuną jak się jarną że ktoś o tym wie:sleepy:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-04-2010 15:30 przez Davids69.)
Dopiero po 8 razie udało mi się zmieścić w czasie... Za 7 razem miałem 3 sekundy do końca i 2 puzzle więc nie ryzykowałem ale za 8 razem zrobiłem z zapasem 29 sekund
(12-04-2010 15:53)MareKSG napisał(a): Dopiero po 8 razie udało mi się zmieścić w czasie... Za 7 razem miałem 3 sekundy do końca i 2 puzzle więc nie ryzykowałem ale za 8 razem zrobiłem z zapasem 29 sekund
jakim cudem?
zadanie pojawiło się wczoraj i masz 1szanse/1 dzień więc miałeś tylko 2 próby
jak to nie ryzykowałeś? da się przerwać to zadanie podczas wykonywania go?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-04-2010 16:01 przez rumi.)
(12-04-2010 15:53)MareKSG napisał(a): Dopiero po 8 razie udało mi się zmieścić w czasie... Za 7 razem miałem 3 sekundy do końca i 2 puzzle więc nie ryzykowałem ale za 8 razem zrobiłem z zapasem 29 sekund
jakim cudem?
zadanie pojawiło się wczoraj i masz 1szanse/1 dzień więc miałeś tylko 2 próby
jak to nie ryzykowałeś? da się przerwać to zadanie podczas wykonywania go?