Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Katalog nagród z nowymi cenami

Autor Wiadomość
RE: Katalog nagród z nowymi cenami
Sprawdź:
Nagród moze i duzo ale te co są powyzej 2000 ptz to nikt nie kupi bo nie ma tyle ptz
jak sie uda bedzie ipod
Mogli chociaż podnieść zakres Guarantee Your Prize for xxx PTZ, bo skoro i cena wzrosła to i ptz też powinny w tej nagrodzie wzrosnąć.

[Obrazek: 9KbCv.jpg]
Reputy rozdaje! 2 dziennie! http://zarabiam.com/Temat-1-Klik-2-Reputy-57130
Ceny przesadnie podskoczyly... Ale chociaz sa sluchawki Big Grin
(24-03-2010 14:18)Zythus napisał(a):  @up
To porównanie jak tani byłby Ipad ze starymi cenami Smile. Żeby nikt nie mówił, że on taki drogi.

A już myślałem, że każdy będzie miał zwiększone punkty x4. Pisali tak wcześniej, a potem sprostowali, że ma być po prostu 4 razy więcej filmów do oglądania, mini-gier itp.
na sluchawki mnie tylko stac hehe jeszcze nowe filmiki nie chodza to za szybko nie uzbieram
haha ledwo mnie na grę stać :lol:

cysiek, członek http://zarabiam.com od Mar 2010.

[Obrazek: sygnatura.php?ptz=1302&login=cys...styl=Styl2]
lol filmy mają taką cenę, że szok normalnie. Szkoda, że nie ma innych sposobów na PTZ bo mam 1000PTZ i na iPoda toucha nie mam raczej szans!!
Nie dosc ze dali takie ceny tego wszystkiego to ja dalej nie moge ogladac zadnych filmow ... Pisalem do nich wielokrotnie ale zero odpowiedzi :/ A my mozemy sobie pomarzyc o fajnych nagrodach bo wiekszosci z nas nie bedzie na nie stac Smile
heh, jakbym nie upolowal nagrody w poprzednim miesiącu to byłoby mnie stać na Ipoda nano 16GB heheh
no to trochę zaszaleli lockerz, ale co się dziwić, zrobili kampania z tanimi nagrodami teraz zachęcają aby więcej osób zostało z nimi że to nie jakaś ściema
JA polecam DNS sa legalne i pomagają Smile można oglądać wszystkie filmy oprócz zablokowanych Smile
Odpowiedz