Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Aj tam, przejmujesz się. Był lepszy bug, kiedy szybko się klikało na Submit można za odpowiedzieć wyłapać nawet 10 ptz bez Zlistera i nic się nie działo. Jeśli jest coś takiego to korzystaj ;]
@Daminn serio z tym bugiem?? rotfl to już wiem dlaczego wszędzie gdzie lockerz jest rozreklamowane, podaje się że za odpowiedzi na pytania można zdobyć od 2 do 10 PTZ
Witam. A ja z PTZ dziś mam taki trochę inny problem gdy chce otworzyć któryś z tych filmów Robotech Macross Saga - 08 - Attack , Robotech Macross Saga 09, Robotech Macross Saga 10 zamiast zacząć się odtwarzać film jakiś damski głos coś w tle mówi lecz niestety nie mogę rozpoznać co mówi i nie mogę zebrać PTZ później wrzucę nagranie tego dźwięku.