[Zamknięty]Czy to BUG? Punkty. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: [Zamknięty]Czy to BUG? Punkty. (/Temat-Zamkniety-Czy-to-BUG-Punkty-2947) |
[Zamknięty]Czy to BUG? Punkty. - pawliszon - 09-03-2010 11:38 Witajcie, kilka razy dostałem już po 2 razy PTZ za zalogowanie się. Było tak, że logowałem się równo o północy lub chwilkę po i klikałem w "Login PTZ" i nie dostawałem ich, dopiero kiedy przechodziłem do zakładki Dailes naliczało mi je, strona się odświeżała i pojawiała się następna zakładka "Login PTZ", w którą klikając dostawałem następne PTZ. Mam Z-listera więc to są już 3 raz dodatkowe 4 punkty... Za pierwszym razem napisałem do lockerz jak się sprawa ma - odpisali mi, że moje punkty są prawidłowe i żebym dalej zbierał, ale boję się, że jakby coś udało mi się wygrać to by sprawdzili dokładniej i wtedy lipa Co sądzicie? RE: Czy to BUG? Punkty. - waski88 - 09-03-2010 11:43 mozliwe ze jakis bug albo szczescie powinienes sie cieszyc RE: Czy to BUG? Punkty. - WalkmaN - 09-03-2010 11:44 Nic się nie bój za to nic ci nie zrobią ;] też tak samo miałem, pewnie i inni też RE: Czy to BUG? Punkty. - pawliszon - 09-03-2010 11:48 No właśnie sie zastanawiałem czy ktoś z forum też ma podobnie i dziś w dodatkowe "Login PTZ" nie kliknąłem - zamierzałem przeczekać do następnego dnia RE: Czy to BUG? Punkty. - Kilol - 09-03-2010 14:56 Ja miałem przed chwilą ten sam przypadek. RE: Czy to BUG? Punkty. - pawliszon - 09-03-2010 15:31 I co - klikasz czy nie klikasz? Kuszące jest mieć te dodatkowe 4 PTZ ale właśnie nie wiem czy z tego potem problemu nie będzie RE: Czy to BUG? Punkty. - Kilol - 09-03-2010 16:02 Kliknąłem raz, ale mi nie dodało. RE: Czy to BUG? Punkty. - Adik1818 - 09-03-2010 16:21 ja osobiście miałem coś podobnego ok. 2 tygodnie temu. Równo o północy kliknąłem w datę i dostałem 4 ptz, przechodzę w dailes i odpowiadam, wracam na hallway i patrze a tam data na szaro i klikam jeszcze raz, punkty znowu dostałem. Kolejnego dnia wchodzę i klikam na login ptz i pole zielone, ale ptz mi nie dodało a za dailes dostałem normalnie- więc albo sami już to odliczyli, albo raz miałem szczęście, a raz pecha. RE: Czy to BUG? Punkty. - oszpiotrek - 09-03-2010 16:24 Ciesz się narazie że więcej punktów dostałeś. Jak by Cie zbanowali zawsze możesz się odwołać do maila który wysłał ci jeden z administratorów. RE: Czy to BUG? Punkty. - pawliszon - 09-03-2010 16:41 No właśnie dostałem od nich maila i napisali coś takiego: Cytat:Hey, Może być on podkładką gdyby się przyczepili, słuszna uwaga |