Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
jesli d4ri0s3k ma racje to faktycznie wypada usunąć tutka wiadomo ze plagiatów jest pełno, jednak jeśli skopiowałeś to jakiegoś innego forum niż fora konkurencji to nie ma problemu. Na priv wyślij mi źródło Verudi.
Mój kolega jest autorem . Stworzył go podczas przerabiania jego PSP. Istnieje możliwość że zamieścił go na inne forum o tematyce lockerz o czym mi nic nie powiedział. Jeśli tak się stało to bardzo przepraszam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-07-2010 16:22 przez Verudi.)
Brick to poważniejsze uszkodzenie plików w flash konsoli, nie można jej wtedy włączyć. Jedynie po włączeniu psp zapali się dioda "power" i takie uszkodzenie można naprawić tylko pandorą. Nie radze więc w czasie przerabiania konsoli uruchamiać programów które ingerują w flash...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-12-2009 13:45 przez Alcor.)
Bardzo podobny poradnik do tego, który pomogłem pisać użytkownikowi innego forum o Lockerz, pomijając to, że plik na przeklej wrzucałem ja osobiście (przy kopiowaniu ustawione na prywatny więc link musi być skopiowany z tamtego poradnika).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2010 22:03 przez radel.)