Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(07-12-2009 18:39)kudi napisał(a): Mam nadzieje że mi 3 fejek nie wykryją a drugie 3 na członków rodziny mam to spoko ale o te 3 sie martwie ;] może nie dadzą bana wkońcu to tylko 3
A ja mam prawie 20 fakeów. Wysłałam dziś maila do Lockerz z przeprosinami i prośbą o drugą szansę. Mam nadzieję, że odejmą mi fałszywe punkty i będę mogła spać spokojnie. Co o tym myślicie???
(10-12-2009 20:45)ipodzik napisał(a): A ja mam prawie 20 fakeów. Wysłałam dziś maila do Lockerz z przeprosinami i prośbą o drugą szansę. Mam nadzieję, że odejmą mi fałszywe punkty i będę mogła spać spokojnie. Co o tym myślicie???
szczerze watpie ... podobny przypadek mial jeden z forumowiczow - lockerz poradził by napisac maila o z prośba o usunięcie konta... i wtedy możesz zacząć od zera..
ja mam zrobionych 20 fejkow, tylko ze zrobiłem je w przeciagu 4 dni i na 4 komputerach, i wiekszość kont nie naliczało punktow. a kilka ktore dzaiłaja wzieli sobie moi znajomi, i codziennie wchodza na lockerz