Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
dungeons-treasures.com - zarabiaj grajac w gre RPG !!!

Autor Wiadomość

Sprawdź:
zapisałem się xD zobaczymy jak to będzie , ktoś dostał już od nich wypłatę ?

fusek, czy mógłbyś dać link to tego tematu, ale w swoim 1 poście łańcuszkowym - wtedy można by tutaj prowadzić dyskusję na temat gry i spraw z nią związanych, a tak, to będą dwa tematy o tym samym i w dodatku zaśmieci się łańcuszek (i się pewnie jakiś moderator przyczepi)

Taką mam koncepcję, co wy na to ?

PS
fusek, i wrzuć wreszcie jakiegoś awatara, żebysmy wiedzieli, z kim rozmawiamy :->

tylko nie psa ;-)

Temat przesunięty do odpowiedniejszego działu.

100k troszkę sporo xD uzbrajacie się tzn. co kupujecie ja narazie mam tylko broń (już zniszczona ;/ ).

na 1 maila można mieć więcej kont ? bo zauważyłem że można złoto sobie wysyłać :-)

Jestem jeszcze ciekaw jak inni na 1 lvl mają parę mln złota :/

znalazłem forum dot. DT - http://www.dtonline.fora.pl/strona,2/mapy,3.html
Jest na razie w powijakach, ale zapowiada sie obiecująco i zamierzam tam umieszczać swoje mapy. Może się znajdą też inni chętni ?

a tu, moja pierwsza mapka, tylko szkoda, że te mapki takie małe :-(
> Dungeon Neryan

koli napisał(a):100k troszkę sporo xD uzbrajacie się tzn. co kupujecie ja narazie mam tylko broń (już zniszczona ;/ ).

na 1 maila można mieć więcej kont ? bo zauważyłem że można złoto sobie wysyłać :-)

Jestem jeszcze ciekaw jak inni na 1 lvl mają parę mln złota :/

na pewno mozesz miec jedno konto w tej wersji i we francuzkiej... tak samo mozesz miec dwa konta w jednej wersji z jednego komputera ale mozesz sie logowac tylko na jedno raz na 24 h:-)

Aha to nie.. Jakie macie eq ? :-) i jaki poziom już

koli, ja tylko broń kupił najlepsza i jedną w labiryncie znalazłem i mi starczy szkoda złota na inne rzeczy przynajmniej teraz. Później trzeba będzie pewnie bo potworki będę lepsze i można nie dać rady :-P

Obecnie, czyli po 3 mapce mam poziom 7. Pierwszy dzień to była porażka, bo kupiłem tylko Solid Sword (z Shops, zamiast zajrzeć do Markets - tam czasami można nabyć okazyjnie niezłą broń, czy eliksiry). Ale do rzeczy - pierwszy dzień, szybko doznałem w walce 4 obrażenia, wyszedłem więc do sklepu, żeby kupić eliksir zdrowia, a potem to już nie wiedziałem jak wrócić do lochu (a można wrócić do lochów, w których się wcześniej było poprzez zakładkę My Character i kliknąć ENTER obok nazwy podziemia, do którego się chce wejść).
Na drugi dzień, postanowiłem kupić lepszą broń oraz zbroję i tarczę - rzeczywiście pomogło, bo nawet mnie bestie nie drasnęły :->. Przy pierwszej potyczce, mój super miecz został uszkodzony i wszystkie następne potwory pokonałem samą rąsią :mrgreen:
Dopiero na trzeci dzień dokupiłem jeszcze 2 sztuki broni, w tym Sword of Brira +4 i zażyłem przed "zwiedzaniem" podziemi, eleksir doświadczenia (Potion of Learning) oraz Potion of Defense - pamiętam, że Wiedźmin też tam coś brał przed walką i mu pomagało :->.

Nie wiem, jak wy, ale ja nie inwestuję w "ruse" - czyli sztukę łapania potworów, bo gdzieś wyczytałem, że niewiele można kasy za nich dostać (zależy od poziomu potwora) - doświadczenie z walki jest chyba ważniejsze.
A poza tym, jak uczy życie - jak takiego chwasta się nie wyrwie, to odsiedzi swoje, wyjdzie i będzie znowu robił to samo, co przedtem. 8-)
Odpowiedz