Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
kactuzz, wiem, widziałem, ale nie jestem pełnoletni, a konto w mbanku mam od dawna bloknięte. Trzy razy złe hasło wpisałem i nie odblokowałem a teraz to już nawet numeru do zalogowania nie pamiętam... :roll:
Jeśli dobrze zrozumiałem to dostajesz kasę za to że wpłacisz ? Przykładowo wpłacam 50 PLN i mogę wypłacić 100 bo dostanę 50 PLN bonusu automatycznie ?? :?: :?:
W BetClick nie dostajesz bonusu w pieniądzach. Wpłacasz np. 55PLN i jeśli wygrasz ten zakład to zgarniasz całą pulę, a jeśli przegrasz to nic nie tracisz. I z tego co wiem to specjalna oferta tylko dla Polaków.
JereManU napisał(a):W BetClick nie dostajesz bonusu w pieniądzach. Wpłacasz np. 55PLN i jeśli wygrasz ten zakład to zgarniasz całą pulę, a jeśli przegrasz to nic nie tracisz. I z tego co wiem to specjalna oferta tylko dla Polaków.
a jak jest z poleconymi? czy ktos dostał juz jakąs kaskę z poleconego i czy nie bylo problemu z wypłatką:-)? bo widze ze za poleconego jest az 40 zł wiec jest to napewno opłacalne