Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wg. mnie evo już się wogóle nie odezwie na tym forum, na pewno nie pod tym nickiem... Nie miał za grosz honoru. Mam nadzieje że nie spoczniecie na laurach i jakos zakonczycie tę sprawe nie tylko na forum...
Ja teraz zaczyna sie zastanawiać czy to co opisywał na swojej stronie jest prawda,czy to zdjęcie jest jego.
[ Dodano: 2008-08-07, 20:43 ]
evolucja poprosił mnie o napisanie tej wiadomości w jego imieniu
Kod:
"tutaj evolucja, obecnie nie ma mnie w domu wiec wszystkim sie zajme jak do domu przyjade. po napisaniu wiadomosc na sb ze BizNET wymuszal pieniadze i zakladal scamy usunal ta wiadomosc i wywalil mnie z forum.. to chyba o czyms swiadczy, nie? do uslyszenia"
Mogę to jak najbardziej wytłumaczyć bo słyszę to już chyba setny raz.
1) BizNET wymuszał pieniądze... tak pewnego dnia napisal do mnie ze chciałem go orypać na 40$... Ok tłumaczenia z nim i dyskusje na nic się nie zdawały więc wysłałem mu te 40$ (tak by jednak pomyślał że nie dopuścił bym się do takiego czynu) Wysłałem mu tą kasę i napisał tylko tyle "dziękuję " no i tak bardzo przebiegle i sprytnie pozbawił mnie 40$, wina leży też po mojej stronie ponieważ nic nie musiałem mu udowadniać a tu taki myk!!! :cry:
2) zakładał scamy... owszem zakładałem je na Twoje gg!! po to byś przyznał się do swojego 24bux. Teraz Cię boli to że jesteś aż taki naiwny?
Ludzie nie ma co tu rozkminiać na forum o jego przekręcie, dużo osób wpakowało w to kasę więc trzeba coś z tym zrobić na drodze prawnej. Zbieramy poważne dowody i jazda. Nie chce przyznać się przed nami, zrobi to przed organami sprawiedliwości
Ja myślę, że on już na tym forum nie zawita... chyba że pod innym nikiem :evil2: a w sumie to co już macie? Imię, nazwisko, miasto gdzie mieszka, e-mail, IP, nr gg... coś jeszcze ?