Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
PLAY już dostępne!

Autor Wiadomość
RE: PLAY już dostępne!
Sprawdź:
Wow

A o co chodzi z tym twoim niby bugiem? Ja czegoś takiego nie mam
ja mialem tak ze jak ogladalem film to mnie wylogowywalo, ale juz problem minal
A mi nie odtwarza filmów. Ani w mozilli ani w IE... Mam tylko czarny ekran w miejscu gdzie powinien byc filmik.
(22-02-2010 08:56)HapTi napisał(a):  A mi nie odtwarza filmów. Ani w mozilli ani w IE... Mam tylko czarny ekran w miejscu gdzie powinien byc filmik.

Poprostu masz za słaby internet lub brakuje ci jakies wtyczki. Sprobuj właczyc i poczakac az ci sie załaduje. U mnie na poczatku tez tak jest czasami ale po 15-20s leci filmik, ale rzadko tak mamTongue
Internet 5mb/s przez kabel telewizji cyfrowej. Jaką wtyczkę? Mam począwszy od divxowskiej, poprzez adobowską.

Czy przypadkiem nei trzeba mieć z-list, aby móc to oglądać?
Nie nie trzeba miec. Ale skoro kazdemu chodzi to wina musi byc po twojej stronie Tongue
Tylko mi stronka lockerz nie działa czy wam też ??
Super sprawa, PTZ na ten ostatni restock się przydadzą Big Grin
teraz zauwazylem kolejny bug, gdy ogladam film na lockerz i jakis na youtube to na lockerz wyswietla mi sie ze nie dostane ptz bo nie mozna kilka filmow jednoczesnie ogladac, u was tez tak jest ?
Ej a teraz to tak bedzie juz na zawsze czy tak zrobili poprostu z ostatnim restockiem żeby można było se punkty nazbierac. Do 26.02 bym sie nie wyrobił a dzięki tym filmikom może uda mi się coś zdobyć Tongue
Wątek zamknięty