Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Rozwiązane]Aukcje - o co biega ?

Autor Wiadomość
RE: Aukcje - o co biega ?
Sprawdź:
Ja tam popieram Wund3ra, chociaż wiem, że oszukuje, ale założę się że gdyby taki ktoś jak Dominator umiał zrobić takiego bota to by na pewno się nim chwalił dookoła i pokazywał jaki jest za...bisty, że wszystkie aukcje wygrywa i śmiał się z innych niezaradnych...
Ja myślę tak:
Jeżeli bot jest ogólnodostępny, nawet jeśli płatny, to wszyscy nadal mają równe szanse.
Jeżeli tylko kilka osób ma bota, nie chce go udostępnić i przez to zgarnia większość nagród, to już nie jest w porządku, szanse nie są równe.

NaoS, członek http://zarabiam.com od Mar 2010.
Cytat:Ja myślę tak:
Jeżeli bot jest ogólnodostępny, nawet jeśli płatny, to wszyscy nadal mają równe szanse.
Jeżeli tylko kilka osób ma bota, nie chce go udostępnić i przez to zgarnia większość nagród, to już nie jest w porządku, szanse nie są równe.

Też tak myślę ale tak jak wunder napisał ma coś cennego i tego nie odda Smile
[Rozwiązane]Aukcje - o co biega ?
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.

[Obrazek: 50_CENT_Vector_Signature_by_mikevectores.png]
Wątek zamknięty