(17-11-2021 21:55)SoLo17 napisał(a): No Panie kolego nie, nie zostały spełnione bo autor wprowadził mnie w błąd, więc jak miał zostać naliczony refferal bonus (nie refback), skoro transakcja nie spełnia warunków regulaminu? Poza tym tak jak pisałem autorowi na Telegramie, umowa była taka że za wykonanie krokow instrukcji otrzymam 15 euro. Niczego nie przywłaszczyłem, grzecznie napisałem autorowi że w takim wypadku proponuję 5 euro, lecz chyba nie przystał na propozycje.
Dla mnie to całkiem logiczne, wykonuje określone zadanie za określoną stawkę (ale rozumiem że możecie tego nie ogarniać bo działalność większości z was opiera się na robieniu innych "w konia". A jak trafi się ktoś bystrzejszy kto się nie da to pękają d**y 
Coś chyba sam nie wierzysz do końca w te swoje wytłumaczenie i wybielanie się, skoro wcześniej pisałeś że oddasz wszystkie pieniądze, bo nie jesteś "pojebany" aby robić wałek dla paru zł, a teraz zaoferowałeś częściowy zwrot.
Niezaliczenie bonusu w tego typu programach trafia się często, a ty postanowiłeś to wykorzystać i wyszła z ciebie twoja prawdziwa natura, każdy kto ma choć odrobinę honoru, zwróciłby pieniądze autorowi refbacku jeśliby bonus nie zostałby zaliczony, a nie przywłaszczał je pod wymówką "zrobiłem to co kazałeś, a reszta mnie wali". Nie dość że M$ney założył pieniądze za ciebie, abyś ty mógł zarobić za ten refback, to tak mu chamsko się odwdzięczyłeś.
(17-11-2021 21:55)SoLo17 napisał(a): Dla mnie to całkiem logiczne
Normalne, każdy oszust ma swoją własną wypaczoną logikę, i zawsze znajdzie dla siebie jakieś usprawiedliwienie i będzie się go kurczowo trzymał, nie ważne jak głupie i bezsensowne by ono było. Nikt tu w temacie się za tobą nie wstawi i nie przyzna ci racji, zresztą dobrze o tym wiesz.
(17-11-2021 21:55)SoLo17 napisał(a): rozumiem że możecie tego nie ogarniać bo działalność większości z was opiera się na robieniu innych "w konia". A jak trafi się ktoś bystrzejszy kto się nie da to pękają d**y 
Porównanie z czterech liter, jeśli oferta forumowego refbacku, czyli de facto zlecenia, odbywającego się pomiędzy dwoma osobami, a spamowanie social mediów czy zarabianie na ewhoringu to dla ciebie ta sama kategoria robienia w konia, no to gratuluję "bystrości".
I tak sobie popatrzyłem jeszcze raz dokładniej na screeny w temacie od M$ney'a i zobaczyłem że pieniądze wysłał do Damian Soliński, i od razu sobie cię przypomniałem Lesterku, jak tobie tu du*a pękła kila lat temu za oszukiwanie na typach, gdzie tam była ta twoja bystrość?
https://zarabiam.com/Temat-Typy-Lester-1...pid1601079
Nic się nie zmieniło, byłeś i jesteś oszustem i złodziejem, po prostu żałosnym człowieczkiem, i marnym pseudotyperem.