Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wczoraj okolo 18 wyslalem uzytkownikowi @SoLo17 21,54€, zeby zrobil weryfikacje na vivid. Nagle po wyslaniu pieniedzy zaczal zwlekac i tlumacyzc, ze jest w pracy. Teraz kontakt sie urwal
Dziś środki będą zwrócone. Poza tym nie wiem czy to ja powinienem znajdować się w tym temacie a nie autor. Bo po kontakcie z supportem Vivid mam informacje że są jakieś problemy z refferal bonusem z rejestracji z linku autora.
(12-11-2021 11:22)SoLo17 napisał(a): Dziś środki będą zwrócone. Poza tym nie wiem czy to ja powinienem znajdować się w tym temacie a nie autor. Bo po kontakcie z supportem Vivid mam informacje że są jakieś problemy z refferal bonusem z rejestracji z linku autora.
Hybrid1990 pieniedzy raczej nie odzyskam, uzytkownik do zbanowania, a ja ide jutro zlozyc zawiadomienie o mozliwosci popelnienia przestepstwa - wyludzenie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-11-2021 16:26 przez M$ney.)
Tak jak pisałem wcześniej, spełniłem instrukcję którą przesłał mi autor tematu, bonus nie został naliczony. Więc zanim nazwiesz mnie oszustem zastanów się jak siebie nazwać skoro promujesz oferty których regulaminu kompletnie nie znasz. Ja za spełnienie warunków miałem otrzymać 15 euro, więc nie wiem o jakim wyłudzeniu mówisz. Mogę załączyć dowody spełnienia Twoich instrukcji, krok po kroku.
(17-11-2021 16:35)SoLo17 napisał(a): Tak jak pisałem wcześniej, spełniłem instrukcję którą przesłał mi autor tematu, bonus nie został naliczony. Więc zanim nazwiesz mnie oszustem zastanów się jak siebie nazwać skoro promujesz oferty których regulaminu kompletnie nie znasz. Ja za spełnienie warunków miałem otrzymać 15 euro, więc nie wiem o jakim wyłudzeniu mówisz. Mogę załączyć dowody spełnienia Twoich instrukcji, krok po kroku.
To dlaczego nie chcesz mi oddax pieniedzy? bylo napisac, powiedzialbym, ze wplacisz na co innego, s ty trzymasz moje pieniadze. Jutro ide zglosic zawiadomienie
(17-11-2021 16:35)SoLo17 napisał(a): Tak jak pisałem wcześniej, spełniłem instrukcję którą przesłał mi autor tematu, bonus nie został naliczony. Więc zanim nazwiesz mnie oszustem zastanów się jak siebie nazwać skoro promujesz oferty których regulaminu kompletnie nie znasz. Ja za spełnienie warunków miałem otrzymać 15 euro, więc nie wiem o jakim wyłudzeniu mówisz. Mogę załączyć dowody spełnienia Twoich instrukcji, krok po kroku.