Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: 40 € od BlackCatCard - młody konkurent Revoluta
(02-03-2021 10:43)xmazzi napisał(a): Ma ktos jakis sposób na polskie znaki? Mam "ń" w nazwisku, którego nie mogę wpisać w surname, przez co z automatu odrzuca zdjęcie dowodu :\
Powinieneś zastąpić "ń" literą "n" - automat to zrozumie (potwierdziłem to z supportem)
(02-03-2021 09:58)Rappa2 napisał(a): Próbowałem przez aplikacje i przeglądarke i mam ten sam problem z płcią
Może to być jakiś niestandardowy przypadek błędu. Pewnie najlepiej byłoby napisać do supportu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-2021 10:52 przez Tocku.)
RE: 40 € od BlackCatCard - młody konkurent Revoluta
Powodzenia życzę z rejestracją jeśli nie macie paszportu, bo przy przesyłaniu przodu dowodu wypluwa błąd o złym numerze dokumentu, z tym że na polskich dowodach numer jest z tyłu. Support mało pomocny, chyba że zrobicie sobie wycieczkę na Maltę.