Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Więcej Generali !

Autor Wiadomość
RE: Więcej Generalów!
Sprawdź:
@Nayare

To może być niezły problem z upolowaniem czegoś... niestety
oo superBig Grin
oby za kazdym razem nie trzeba było zapraszać 10 osob ;p
skasowane
Ja nie trzeba jeszcze coś zarobićSmile

matiss34, członek http://zarabiam.com od Mar 2010.
Pewnie bedzie zapros znajomych albo obejż ileś filmów ip. ;]
(22-11-2010 00:15)cinexik napisał(a):  oo superBig Grin
oby za kazdym razem nie trzeba było zapraszać 10 osob ;p

(22-11-2010 08:33)~fataL napisał(a):  Pewnie bedzie zapros znajomych albo obejż ileś filmów ip. ;]

Następne generale będą dla wszystkich ludzi, bez wyjątków czy żadnych wymagań.
Z moimi 32k PTZ niewiele zdziałam w Shopie i na aukcjach, dlatego jestem miło ucieszony tym, że będą restocki Smile
Cóż,nie mam zbyt wiele ptz,tak więc i tak bym nic nie zdziałał nawet jakbym chciał,zobaczymy co z tego wyjdzie,ale może coś uda się wygrać Lol
(21-11-2010 22:31)Nayare napisał(a):  Nie wiem, czy ktos juz o tym pisal, ale pozwole sobie poinformowac o tym iz kolejne generale beda dla kazdego! To znaczy - zadnych znajomych, wymaganych punktow etc.
ksavitt napisał(a):- Still getting reports of folks who think they should have been in redemption :-(. Future "generals" will just be for EVERYONE.
- GOING FORWARD: ALL GENERAL REDEMPTIONS ARE FOR EVERYONE (No exclusions). SHOPpers/UW redemptions are for all who buy from SHOP and get UW.

Ta wiadmość najbardziej mnie cieszy Jerk. Przydałoby się troche kasy na PP Big Grin
Dobra tyle że niedługo to nie wiedomo kiedy
Odpowiedz