Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
a nie prosciej, ze przelewaja Ci z ich paypala na Twoj paypal? A Ty sobie do paypala podpinasz jakie chcesz konto w PLN - ja mam np. podpiete PLN revoluta. A potem to juz robisz co chcesz.
(18-11-2019 23:04)Pablo1878 napisał(a): Po prostu Revolut daje w standardzie drugi rachunek.
To tego to ja nie wiedzialem. Tylko skad oni wiedza jaki chcesz 2 rachunek do jakiej waluty? Zgaduja? Czy przy zakladaniu konta u nich zaznaczasz taka opcje?
(18-11-2019 23:04)Pablo1878 napisał(a): Po prostu Revolut daje w standardzie drugi rachunek.
To tego to ja nie wiedzialem. Tylko skad oni wiedza jaki chcesz 2 rachunek do jakiej waluty? Zgaduja? Czy przy zakladaniu konta u nich zaznaczasz taka opcje?
Automat...
Przecież Revolut jest brytyjskie więc to jest norma. Jak założysz konto w X kraju to dostaniesz lokalną walutę + brytyjskie konto.