Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Projekt NIEPOKAZNY

Autor Wiadomość
RE: Projekt NIEPOKAZNY
Sprawdź:
Dokładnie, intro do zmiany, tak samo jak i avatar i tło kanału (którego nie ma). Co do filmów - trochę więcej energii Big Grin Pokombinuj, dodaj jakąś spokojną muzykę przygrywającą w tle. Momentami mówisz niewyraźnie. Tak samo miniaturki, które nie mają prawa bytu w 2019 roku. Podpatrz u topowych youtuberów jak to wszystko wygląda i się wzoruj na nich. Socialki bym również zrobił na starcie i wszystko powoli promował. Bez tego bym się nie zabierał za YouTube. Smile Powodzenia!
RE: Projekt NIEPOKAZNY
No i właśnie na takie opinie liczyłem! Dzięki panowie! Na szczęście intro mam zapisane jako filmik więc prędkość mogę sobie dowolnie modyfikować i na pewno z tym pokombinuje. Co do avatara i tła - na avatam ma już pomysł i powoli zbieram się za jego zrobienie, jak skończę to zacznę myśleć nad tłem żeby pasowało kolorystycznie i ogólnym stylem. Nad dykcją cały czas ćwiczę, każdą kwestię nagrywam nawet po kilka lub kilkanaście razy ponieważ cały czas mi coś nie pasuje i wybieram tylko te, które faktycznie są zrozumiałe, ale mam świadomość że czasami po prostu sam nie usłyszę tego i wkradnie się to do filmiku. Najważniejsze żeby cały czas to ćwiczyć i się nie poddawać Big Grin Jednym słowem cały czas do przodu i się nie poddaje! Ale muszę zdecydowanie ogarnąć rytm dnia ponieważ kładzenie się spać o 5 rano i wstawanie o 16 zdecydowanie mi nie służy. Dzisiaj za wiele nie zrobiłem ponieważ dość dużo czasu spędziłem dzisiaj na siłowni a teraz cały czas siedzę na zalando ponieważ cholerne boty ciągle kradną mi bluzę sprzed nosa, ale uparłem się i nie odpuszczę. Jak tylko uda się ją kupić albo w końcu te boty ją kupią to biorę się za rzeczy związane z kanałem i za kursy.
Odpowiedz