Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(28-11-2018 17:43)Marcins1996 napisał(a): A ile już zarobiłeś na ruletce ?
Wcześniej to grałem raczej tak dla zabawy, ale dzisiaj zacząłem grać pod zarobek, postaram się codziennie wieczorem (jak tylko będę dostępny) wrzucać informacje na temat zarobionych pieniążków danego dnia. Także dowiesz się wieczorem
Tak jak mówiłem, nie było mnie 2-3 dni (Studia), jedyne co mogłem zrobić przez telefon to pograć trochę na Ruletce/Betować mecze w CS:GO. Wyszło to bardzo dobrze, udało się zarobić, a to najważniejsze
Grając na Ruletce/Obstawiając (Z Darmowych Coins, które są co Godzinę) uzyskałem łączną kwotę 105 PLN.
Gdybym nic nie obstawiał, lecz tylko odbierał coins (Zero Ryzyka) mógłbym zarobić - '13.187 COINS' co daje na czysto sumę 40 PLN
(Oczywiście przeliczając 1000 COINS = 3 zł)
Od jutra zaczynam znowu działać i powiększać uzbieraną dotychczas kwotę!
(02-12-2018 19:15)Lampher napisał(a): Niezłe te sumki, życzę dalszych sukceów
Dzięki wielkie
(02-12-2018 20:01)EfectiveWork napisał(a): Dziwny dziennik, ale życzę powodzenia
Również dziękuje, ogólnie dziennik to tak jakby "początek" zarabiania przez internet, aktualnie skupiam się na Ankietach oraz CS:GO, ale już wkrótce gdy uzbieram odpowiednią kwotę, wykupuję mentoring i zaczynam poszerzać wiedzę a nie tylko klikać ankiety
(02-12-2018 20:15)gwizdek1 napisał(a): Na jakiej stronie grasz ruletki ?