Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Kredyt z banku

Autor Wiadomość
RE: Kredyt z banku
Sprawdź:
Masz odpowiedzi wyżej, to że teraz dobrze sobie radzi to nie znaczy że zawsze, kto ci zapewni te pieniądze za 1000dni? Nikt upadnie i tyle widział ale twoja sprawa ja bym nigdy nie ladowal a na pewno nie za pożyczone

armada23, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2015.
Ja bym nie bral kredytu 100k zlotych. Od razu lepiej 200k albo 300k.
Glosy: maxiu170 (+1), flown (+1), DzejkobPL (+1)
(03-02-2016 22:54)twardy napisał(a):  Ja bym nie bral kredytu 100k zlotych. Od razu lepiej 200k albo 300k.

I nie w złotówkach tylko w frankach Jerk2
(03-02-2016 23:11)blubencjusz napisał(a):  
(03-02-2016 22:54)twardy napisał(a):  Ja bym nie bral kredytu 100k zlotych. Od razu lepiej 200k albo 300k.

W szeklach. I najlepiej namowic od razu cala rodzine na kredyty i inwestycje w TM. A gdzie te kredyty brac? W Providencie! Jerk
(03-02-2016 23:16)twardy napisał(a):  
(03-02-2016 23:11)blubencjusz napisał(a):  

W szeklach. I najlepiej namowic od razu cala rodzine na kredyty i inwestycje w TM. A gdzie te kredyty brac? W Providencie! Jerk

Provident nie jest taki zły... Wziąłem od Nich 2000, a do spłaty miałem 2900 (opcja standard plus z przelewem i spłatami co miesiąc na konto / bez doradcy).
Zobacz soboie ofertę ProfiCredit - to są dopiero złodzieje... Bierzesz 4000 na 36 rat i oddajesz niecałe 11000 w miesięcznych ratach.

A co do tematu, to brać kredyt na inwestycję w jakikolwiek serwis internetowy typu hyip, to jak strzelić sobie w kolano, bo hyip padnie prędzej czy później, a jak padnie i nie zdążysz wypłacić tyle co wpłacisz, to już pieniędzy nie odzyskasz...

Ja ostatnio straciłem $1500. Gdzie? W "pewnym" hyipie HQRevShare.com, który też miał działać w nieskończoność, a tu dupa... Z dnia na dzień skończyli wypłacać.
Temat z BANNER BROOKER się klania! Pozdrawiam

[Obrazek: mentoring.png]
Takie kombinacje to można robić ale z firmami które dają jakieś gwarancje... a i w gwarancje się wierzy jak i sojusze typu NATO itp.: jak przyjdzie co do czego dopiero się okaże ile są warte. beka
Tego typu firmy nie dają ŻADNYCH gwarancji i w razie upadku lub po prostu chęci zamknięcia interesu obliżesz się smakiem a nie kaską. To nie bank by dostać jakąś kasę na chlebek i fajki od BFG. Tu Ci nikt nie musi oddawać ani grosza. Możesz co najwyżej sądownie próbować odzyskać cokolwiek... biorąc pod uwagę Amber Gold który był w kraju a z którego ludzie g co potrafią odzyskać to pomyśl ile odzyskasz od firmy obcego kapitału facepalm

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
ja coś czuje, że autor/ka tematu jest nagoniona przez jakiegoś biznesmana z facebooka typu ' odmień swoje życie zarób 3000 miesięcznie w 5 minut nie wychodząc z domu!'. Panowie wyżej zjedli zęby na takich piramidach i dobrze Ci radzą, skoro dla Ciebie to pewny biznes i chcesz brać kredyt - to bierz, tylko potem nie płacz nam tutaj.
asiulka40

Byłaś w banku ? Pytałaś czy dostaniesz taki kredyt ?
Myślę, że zwykły kowalski nie otrzyma takiej gotówki impreza .
Jeśli jesteś pewna na 100% ,że TM nie upadnie to śmiało bierz kredyt Huh
Fajnie było by abyś dokumentowała to wszystko w postaci dziennika Jerk2 .
To było by coś Rolleyes .
Kredyt>Przewalutowanie>Wpłata do TM>Kupno adpacków> i hajsik płynie 2

edit :
za nie spłacenie kredytu idzie się siedzieć od 6 miesięcy do lat 8 chyba Tongue , ale co tam TM będzie wieczny...
W sumie jak masz brać taki kredyt to od razu dam Ci refa może?
Wiesz rady i takie tam... jak w BANKU imprezaimprezaimpreza
Odpowiedz