Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Gracze PLAYSTATION 4 - ZARABIAM.COM

Autor Wiadomość
RE: Gracze PLAYSTATION 4 - ZARABIAM.COM
Sprawdź:
Witam, uzytkownik PS 4 od sierpnia 2014

ulubione gry:
cod ghosts, advanced warfare, black ops 3 - multiplayer

w styczniowej ofercie -60% na PSN jest battlefield 4 za 50zl a dla uzytkownikow PSN chyba 46 lub 44, takze postanawiam byc jego posiadaczem na dniach gdyz kupie karte prepaid w jakims empiku Smile w planach tez BF hardline

szczerze gra z randomowymi osobami jest fajna ale co prawda w bardziej z organizowanym teamie moze byc ciekawie Smile

mam tez pare gierek (12) ktore moge udostepnic przez PSN jakby ktos chcial wyprobowac przed zakupem
moj nick. Protector92

@Admin: moze na nowy rok nie banuj mi konta za multi ? po prostu nie pamietam e-maila do przypomnienia hasla do lolekxp i mnie olewano jak pisalem pw do niektorych osob na wyzszym stanowisku, czemu ?, nigdy nie zrobilem scama, nie raz staralem sie komus pomoc i doradzic i nie raz wypowiadalem sie co mysle ale nie w sposob nahalny badz agresywny Sad jestem normalny gosciu.. latwo mnie tylko sprowokowac a z userem qwik to juz dawno i nie prawda, jestem od miesiecy czysty Smile jesli nie zobacze komunikatu iz konto zbanowane to chyba powiem admin tez czlowiek Big Grin pozdrawiam

//usune koncowke posta niebawem liczac iz przeczytasz to zalozycielu zarabiam Smile zaczynamy nowy 2016 rok !
Też mam ps4
i Cod BO 3, Star wars battlefront, bf4, driveclub, rocket league i coś się znajdzie Tongue
może nicki podajemy aby siebie pododawac?
A może ktoś do GTA ONLINE na PS3? Smile

[Obrazek: h0Fv8fB.png]

➡️ Odbierz za darmo listę przedmiotów do resellu
DC1 to jest temat dla ps4
ja gram w drive club
(16-02-2016 14:14)balton napisał(a):  DC1 to jest temat dla ps4
ja gram w drive club

Czytaj ze zrozumieniem.

[Obrazek: h0Fv8fB.png]

➡️ Odbierz za darmo listę przedmiotów do resellu
GTA V, Rainbow Six Siege, Metal gear solid v the phantom pain nick Miko93PL z czego głównie gram teraz w Rainbow Smile
Posiadam PS4 od czerwca 2014. Wiedźmin 3, Dying Light, Batman to gry w które grałem bez opamiętania Big Grin

Jackson91, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2014.
gta 5, uncharched 1,2,3,4 i w planach bf1
NICK pyskaty69
nick elockPL
gry: for honor, r6 siege, ufc 2, cod iw, cod mw, fifa 17.
(19-05-2017 13:10)elock napisał(a):  nick elockPL
gry: for honor, r6 siege, ufc 2, cod iw, cod mw, fifa 17.

for honor będę kupował, r6 siege w przyszłości będę grał, ufc 2 mogę zagrać multi, ale potrzebuje aktualki i fife 17 kupie w najbliższym czasie Smile dodaj na psn: PawlakaJP na pewno kiedyś w coś zagramy.

AimBoster, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2015.
Odpowiedz