Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[Szukam] Bota do tworzenia kont Google

Autor Wiadomość
RE: [Szukam] Bota do tworzenia kont Google
Sprawdź:
Z tym dynamicznym ip w upc jest tak, że ip jest przyznawane na długi okres czasu. Potem się zmienia, ALE często DHCP wnioskuje o ten sam adres co miał wcześniej

Możesz też spróbować zmienić mac adress

(27-09-2015 22:53)TheBot napisał(a):  
(27-09-2015 20:45)Dk2RR napisał(a):  Captchę da się ominąć....

Pierwsze słyszę ... z tego co mi wiadomo to można skorzystać z servisu (odpłatnie) ,lub OCR( zalezy od rodzaju captcha) który Ci tą captcha rozwiąże, a nie ją całkiem wyeliminować ....

Dokładnie. Z tym że ty nie napisałeś poprzednio o wyeliminowaniu captchy tylko o jej ominięciu.

Wykonam boty: https://zarabiam.com/Temat-wykonam-Boty-167399
Przeglądarka Hola
Zmienia IP jak się nie myle
(28-09-2015 07:14)PaidMoney napisał(a):  Przeglądarka Hola
Zmienia IP jak się nie myle

Równie dobrze można użyć Tor-a , lub np. HideMyAss VPN (tu koszt około 11$ miesięcznie) , ale nie wiem czy google dało by sie na takie coś nabrać .
Google jest mądre, zmieniałem przeglądarki, IP na mobilnym necie a i tak za 5-tym kontem pod rząd wymagało już potwierdzenia tel.
(29-09-2015 22:40)chomik3 napisał(a):  Google jest mądre, zmieniałem przeglądarki, IP na mobilnym necie a i tak za 5-tym kontem pod rząd wymagało już potwierdzenia tel.

....a jak zmieniłeś IP znów , to też była weryfikacja tel ??
Czyli... co ostatecznie zrobić? Nie było mnie kilka dni w domu i szczerze sam zapomniałem. Tongue
Możesz kupic konta gmail 50 sztuk pva ale z usa to około 10$( trzeba się przez proxy logowac potem często)
W t-mobile i orange zmienia co reset ale tylko koncówki, google ma lepsze zabezpieczenia jak fb wiec nie zawsze to działa.
Bot znam takiego ale łacznie koszta jego to około 500$ by było.
Konta gmail? Czyli w sensie ogółem konta google, right?
Bota za 500$ na stówę niestety nie kupię... damn, po tym jak widzę pierdyliard tych botów w komentarzach na YouTube (wiadomo o co chodzi), to nie wiedziałem, że jest aż tak trudno o robienie sobie kont google (nie youtube, bo tam trzeba podwójną weryfikację przechodzić). D:
Hm...?
Odpowiedz