Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
http://i.imgur.com/yzh8ieB.png
Najlepsze wytłumaczenie ever "nie wiem"...
Jak można dać coś komuś z niewiadomego powodu "od tak" a później samemu się zastanawiać dlaczego?
@Szrejter, mogłeś pierw wszystko o nim poszukać a dopiero później kręcić biznes.
(31-07-2015 04:05)mikuss napisał(a): @[Szrejter] tak to jest jak się wchodzi z kimś w spółki i sprzedaje coś za kogoś
jeśli zgłosisz to sam oberwiesz rykoszetem jako paser bo byłeś pośrednikiem
sam na siebie składać donos ? dla mnie głupota
Wygląda na to ze to będzie donos...w którym sam siebie zgłosi.
Tak wyglądają spółki 16 latka z drugim 13 letnim "biznesmenem".
szrejter weź się za tego dzieciucha, jak dostanie w domu po dupie od rodziców to może przestanie się bawić w pseudo biznesmena w sieci.
Własny serwis sub sms, własny serwis z nagrodami, brak dg na allegro
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-07-2015 09:26 przez Hybrid1990.)
(31-07-2015 04:05)mikuss napisał(a): @[Szrejter] tak to jest jak się wchodzi z kimś w spółki i sprzedaje coś za kogoś
jeśli zgłosisz to sam oberwiesz rykoszetem jako paser bo byłeś pośrednikiem
sam na siebie składać donos ? dla mnie głupota
Wygląda na to ze to będzie donos...w którym sam siebie zgłosi.
Tak wyglądają spółki 16 latka z drugim 13 letnim "biznesmenem".
marcel_kk komuś statystyki wykrywalności bezwysiłkowo wzrosną
jeden przyjdzie sam do nich, a do drugiego będą musieli się wybrać albo przejażdżkę zrobić
To tak była rozmowa na FB dziś jeszcze wszystko uzgodnimy nie chciałem ukraść to też zostało wyjaśnione Dominikowi tak jak powiedziałem wszystko dziś uzgodnimy.