![]() |
Uwaga na oszusta GetGifts - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Uwaga na oszusta GetGifts (/Temat-Uwaga-na-oszusta-GetGifts-118702) |
Uwaga na oszusta GetGifts - Szrejter - 30-07-2015 23:05 Witam, razem z tym użytkownikiem @[GetGifts] działałem na allegro sprzedając premium. Wszystko ładnie aż do czasu, gdy 2 dni temu dostał wypłatę od allegro za którą mieliśmy kupić jedną rzecz: Już na początku były problemy polegające na tym, że unikał kontaktu, nie odpisywał itd. Wtedy już wiedziałem, że coś nie halo i postanowiłem postawić sprawę jasno aż w końcu dziś odpisał (podejrzewam, że tylko z tego względu iż na SB pisałem trochę o nim). Od razu bez bawienia się napisałem z dość dobrą propozycją dla niego, która polegała na tym, że pewną sumę dam mu po prostu niech ma jako zarobek: ![]() ![]() Od tego czasu nie raczy odpisać cokolwiek... Ale ja nie będę oszczędzał takich ludzi i zabieram się do działania. - kontrola US, - sprzedaż bez DG masowo, - postaram się o zwrot dla wszystkich, którzy kupili ten produkt bo ja go wysyłałem i on nie ma jak potwierdzić. - sprawy na allegro - odwiedzę go w domu bo mam jego dane ![]() Nie wiem chłopaku co Ty sobie myślałeś, ale bądź pewien, że te pieniądze będziesz musiał oddać jak nie mi to użytkownikom, którzy kupili produkt. Oddając mi je jeszcze zarobisz a tak to tylko problemów sobie narobisz. Hubert Tyniec FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100005684971727&fref=ts Może w końcu przemyślisz i się odezwiesz. Bez pozdrowień ![]() RE: Uwaga na oszusta GetGifts - ScroX - 30-07-2015 23:14 Bardzo dobra stanowczość ! nie daj się oszukać ![]() Powodzenia i mam nadzieję ze odzyskasz swoje należne 1,5 tysia ![]() RE: Uwaga na oszusta GetGifts - Szrejter - 30-07-2015 23:17 ScroX już wolę niech wszyscy użytkownicy otrzymają zwrot i będę 100% szczęśliwy niż taki oszust jak GG... Mam nadzieję, że zrozumie co zrobił i dobrowolnie odda te 1.5 tyś zarabiając niecałego tysia dla siebie niż mieć więcej problemów z prawem i allegro... RE: Uwaga na oszusta GetGifts - Duxone00 - 31-07-2015 00:45 Przecież widać że to dzieciak który pewno 13 lat niema, że też chciało Ci się robić z takim jakieś big deal. w sumie to teraz masz nauczkę ![]() Jak go zgłosisz to nie wiem czy sam nie odpowiesz za współudział bo to było tak że on brał kase a Ty dawałeś produkt RE: Uwaga na oszusta GetGifts - surfer0700 - 31-07-2015 01:03 @[GetGifts] zapraszamy do dyskusji. RE: Uwaga na oszusta GetGifts - mikuss - 31-07-2015 04:05 @[Szrejter] tak to jest jak się wchodzi z kimś w spółki i sprzedaje coś za kogoś jeśli zgłosisz to sam oberwiesz rykoszetem jako paser bo byłeś pośrednikiem sam na siebie składać donos ? dla mnie głupota RE: Uwaga na oszusta GetGifts - adios123 - 31-07-2015 07:16 Po jego zdjęciach widać, że ma 12-13 lat. Nie wiem jak mogłeś wejść z nim w jakiś biznes :/ Znając życie, nie będzie chciał oddać tych pieniędzy, więc działaj ![]() RE: Uwaga na oszusta GetGifts - Pitek236 - 31-07-2015 07:55 Nie wiem czy to ta sama osoba, ale mam na GG jakiegoś Huberta Tyniec. Sprzedawał tu kiedyś poradnik, i dostał bana za multi. Jego GG 49305956 RE: Uwaga na oszusta GetGifts - BartekHelp - 31-07-2015 07:58 Nie wiadomo do końca czy to na pewno jego fb. Leć na policję, nie zastanawiaj się. RE: Uwaga na oszusta GetGifts - Tabalugas - 31-07-2015 08:08 (30-07-2015 23:05)Szrejter napisał(a): Hubert Tyniec ![]() Pewnie konto na allegro było na ojca, więc PayU pewnie też, więc wypłata poszła na konto jego ojca więc rzeczywiście tej kasy pewnie nie ma, tata dał mu na czekolade a reszta sobie wziął ![]() |