Sprawdź:
Niestety to nie są dobre wiadomości, prócz newsa dot. zbliżającego sie SHOPu dla wszystkich.
Po co komu takie restocki z zmniejszoną liczba nagród ? żeby nic nie zdobyć ? wiadomo przecież ze wszystko pójdzie dla botów i Amerykanów. Oczywiście takie oczekiwanie na uzupełnienia wiąże z większa utratą czasu. Zamiast zrobić jeden a porządny restock dla wszystkich, gdzie spora część użytkowników zamówi wymarzone nagrody, zrobią takie bagno jak ostatnio. Nie ukrywajmy że lockerz wczoraj/przedwczoraj zaliczyło faila, nie mówie to dlatego że nic nie zamówiłem, ale przeglądając polskie fora o tematyce lockerz wieje pustką w dzialach zamowien. Oczywiście jest sporo PP oraz kilka Ipodow, ale to NIC w porównaniu chociażby z Czerwcowym, Majowym czy Styczniowym uzupełnieniem, kiedy do Polski przyleciało wiele konsol, Macbook(pierwszy?), pełno Ipodów, Ipad, Kan Jam, oraz wiele PP dotarło na konta. Nie wspomne już o tym że wczoraj sporo ludzi miało LAGGI i nie mogło się zalogować. Osobiście nie podoba mi sie IDEA takich restocków, gdyż to bedzie wyglądało jak podczas dwóch ostatnich. Jeszcze są dumni z tego że zablokowali 7k botów, a o dziwo cenne nagrody rozeszły w kilka sekund. Wiadome jest że drugie 7k botów działało (sam miałem działającego RQ). Aktualnie już widziałem wiele poprawionych JSów, Autofillow pod Antybota. Lockerz nie potrzebnie wywołało wojne Bota, przecież jest na dzień dobry skazane na porażkę. Pewnie że będą anulacje, ale co z tego jeśli uczciwi odchodzą z pustymi rękami ? Cieszmy się z zbliżającego się SHOPu, niedługo SHOPowe restocki zamienią sie w Generale.