Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ale z Was wielcy znawcy....
Mam laptopa lenovo procek i3, 8gb ram, radeon r5 1gb + intel hd 4600 i gta chodzi bez problemu i to prawie na najwyższej grafice.
(02-05-2015 08:29)donmateo16 napisał(a): Ale z Was wielcy znawcy....
Mam laptopa lenovo procek i3, 8gb ram, radeon r5 1gb + intel hd 4600 i gta chodzi bez problemu i to prawie na najwyższej grafice.
tego della mam ja, tylko na innych parametrach ( mam procek i5 i geforce gt630m ), ogółem nie polecam ci z tego linku który podałeś, procek amd a10 ssie ( niby 4 rdzenie a w grach i użytkowaniu dużo lepiej wypada dwurdzeniowy i5 ), radeon też słaby na tych laptopach które podałeś odpalisz gta ale na niskich ustawieniach i rodzielczości
czemu nie wybierzesz pc? Do gier dużo lepszy wybór za tą kasę co dasz za laptopa miałbys 2x wydajniejszy pc na którym odpaliłbyś gta 5 w full hd na wysokich
jeżeli chcesz laptopa, na którym pograsz komfortowo w gra 5 i w nowsze tytuły, i po roku nie będzie "stary" to łap: