Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Czytam, czytam No pięknie! Ja dziś też odpaliłem MT4 i zobaczymy co z tego będzie. Sporo wydarzeń dla USD, ale mało istotny, więc może mi to nie popsuje zamiarów.
Skrypt taki sam jak w BDSwiss, do tego polska waluta.
Jeśli chodzi o OptionTime, to nie miałem okazji testować, ale opinie na zagranicznych stronach są bardzo pozytywne, pomimo, że jest to odnoga TopOption, które miało ostatnio negatywne komentarze.
Pisałem do supportu w sprawie OptionTrade i niestety nikt mi nie potrafił udzielić odpowiedzi czy są czy nie ma. Ogólnie email aktywacyjny nie doszedł pisałem z tym do supportu to każą mi pisać maila do jeszcze innego supportu po czym chciałem aby usunęli moje konto to do jeszcze innego mnie kierują. No niestety support 24/7 jest chyba tylko poto żeby pisać Hi i Bye
@MLN A co powiesz o OptionTrade tam sa 15? Ponieważ na stronie nie znalazłem wzmianki tak samo support mi nie pomógł.