Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
WÄ…tek zamkniÄ™ty 
Opcje Binarne w Praktyce » Opcje binarne wedÅ‚ug Lukinesa

Autor Wiadomość
RE: Opcje Binarne w Praktyce
Sprawdź:
Czytam, czytam Smile No pięknie! Ja dziś też odpaliłem MT4 i zobaczymy co z tego będzie. Sporo wydarzeń dla USD, ale mało istotny, więc może mi to nie popsuje zamiarów.

[Obrazek: giphy.gif]
@MLM myślę ze będę wplacal na optiontime kasę . Co o tym sadzisz ?
DZIEŃ 3

Dzisiaj nie za bardzo mam czas na inwestowanie jak i nie czuję się na siłach coś mnie odpycha dziś od opcji.

Jedyne co robię z opcjami to szukałem najlepszego serwisu do inwestowania padło na :

OptionTime nie wiem czy to dobry wybór jak na inwestycje 100$ no ale cóż od czegoś trzeba zacząć prawda?

Od razu po wpłacie strategie będę starał się przetestować u nich na koncie demo. Czyli zaczniemy już bardziej na poważnie.

Pozdrawiam Lukines.
(09-12-2014 11:31)Lukines napisaÅ‚(a):  @MLM myÅ›lÄ™ ze bÄ™dÄ™ wplacal na optiontime kasÄ™ . Co o tym sadzisz ?

Zależy jeszcze na jakie opcje będziesz chciał stawiać?

Jeszcze możesz zobaczyć ofertę OptionTrade:
http://www.binary24.pl/pl/top/optiontrade

Skrypt taki sam jak w BDSwiss, do tego polska waluta.

Jeśli chodzi o OptionTime, to nie miałem okazji testować, ale opinie na zagranicznych stronach są bardzo pozytywne, pomimo, że jest to odnoga TopOption, które miało ostatnio negatywne komentarze.

http://www.binary24.pl/pl/top/optiontime

Szukam czegoÅ› na najlepiej 2 minutowe , 5 minutowe i 15 minutowe z minimalnym depozytem 100$ i najnajmniejszÄ… stawkÄ… do grania.
Z tego co wiem, to OptionTime nie ma tylko 5 minutowych opcji. Są 2 minutowe oraz 15 minutowe. Chyba się nie pomyliłem Rolleyes

Brawo Wink
Pisałem do supportu w sprawie OptionTrade i niestety nikt mi nie potrafił udzielić odpowiedzi czy są czy nie ma. Ogólnie email aktywacyjny nie doszedł pisałem z tym do supportu to każą mi pisać maila do jeszcze innego supportu po czym chciałem aby usunęli moje konto to do jeszcze innego mnie kierują. No niestety support 24/7 jest chyba tylko poto żeby pisać Hi i Bye

@MLN A co powiesz o OptionTrade tam sa 15? Ponieważ na stronie nie znalazłem wzmianki tak samo support mi nie pomógł.
W OptionTrade masz 2 min, 5 min (ogólnie sekundowe), 10minutowe, 15minutowe - czywiście w zależnośco od pory dnia.

Kiedy zakładałeś konto? Bo maile aktywacyjne nie zawsze tak szybko dochodzą.

15 oto mi chodziło Smile Zakłałem jakies 3 godziny temu.

MLN wytłumaczysz dlaczego w zależności od pory dnia? Ponieważ nie rozumiem dlaczego nie na stałe takie są?
WÄ…tek zamkniÄ™ty 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Ucaps - 7% dziennie, różne opcje supermichalpol 3 1,439 15-12-2023 14:24
Ostatni post: Hybrid1990
  JakÄ… strategie polecacie na opcje binarne-ayrex mlodyworek 1 2,103 16-10-2021 21:56
  Najbardziej opÅ‚acalne na danÄ… chwile opcje Vanil 1 1,780 11-10-2021 08:53
  Woocommerce - opcje wysyÅ‚ki thomasward 1 2,788 27-02-2021 18:36
  Bonus wielkanocny na inwestycje w opcje binarne od Utradera MaLiN 4 3,760 06-12-2020 13:05

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: